Ce dietă urmează Ioana Ginghină. Actrița a ajuns la 53 de kg!

13.10.2019, 10:46
Ce dietă urmează Ioana Ginghină. Actrița a ajuns la 53 de kg!
Ioana a ajuns acum la 53 kg

Ioana Ginghină demonstrează că există viață și după divorț. Artista a slăbit spectaculos și a revenit la măsurile pe care le avea înainte de a deveni mamă.

Cu ajutorul dietei pe care a urmat-o, Ioana Ginghină a ajuns la greutatea de 53 kg, la înălțimea de 1,65. Actrița a vorbit recent, pentru Click!, despre regimul pe care îl ține și a dat detalii despre noul său stil de viață. 

„N-am mai fost așa de 5-6 ani, de când am făcut acel tratament pentru a rămâne însărcinată. Acum port haine mărimea S sau chiar XS. Nu vreau să mai slăbesc, doar să mă menţin. Fac sport de 3-4 ori pe săptămână şi mănânc sănătos”, a povestit Ioana. 

Ioana a renunțat la zahăr de peste un an

„Nu sunt obsedată, sunt conştientă că zahăr e în absolut orice, inclusiv în iaurt. Am obosit să citesc chiar toate etichetele produselor pe care le cumpăr. Dar nu mai mănânc dulciuri, nici măcar raw vegane, decât extrem de rar. Vara aceasta am mâncat în total două îngheţate. E chestie de voinţă, însă nici nu mai simt nevoia, căci gusturile se educă. Acum, după un an şi trei luni de când am renunţat la zahăr, nu mai suport preparatele foarte dulci”, a mărturisit fosta soție a lui Alex Papadopol. 

Ioana a povestit că nu mai consumă carne de aproape doi ani și folosește ca sursă de proteine leguminoase, ciuperci, lactate şi prafuri proteice pe care le adaugă în smoothie-uri. De asemenea, fetița ei, Ruxi, a fost cea care a devenit prima vegetariană, în urmă cu trei ani: „A renunţat şi ea la desert, maximum o dată pe săptămână dacă mănâncă ceva. A început să consume mai multe fructe şi mă bucur, căci înainte trebuia să mă rog de ea să mănânce un strugure”. 

Bruneta a mai dezvăluit că adoră să meargă în piață să cumpere alimente: „Eu iubesc piaţa şi promovez foarte mult fructele şi legumele de sezon. Mănânc acum conopidă, vinete, gogoşari, struguri, mere, prune, pere şi gutui. În anii trecuţi făceam dulceţuri şi zacuscă, dar anul acesta, pentru că am renunţat la pâine şi la dulciuri, nu mai are rost”.

Ioana Ginghină: „Cina nu e mai târziu de ora 19.00”

Ioana respectă cu sfințenie orele meselor și niciodată nu mănâncă seara mai târziu de ora 19:00. 

„Dacă azi am mâncat un ou fiert cu brânză, de exemplu, a doua zi mănânc cereale integrale şi seminţe cu lapte vegetal, iar a treia zi doar fructe sau un smoothie generos. Cu prânzul şi cina fac la fel, alternez între salată cu de toate (năut, tofu, ananas, brânză şi tot felul de legume), supe creme, rar un peşte la grătar. Gustările constau în fructe, morcovi sau apio cu brânză pufoasă, migdale sau caju, un baton proteic când îmi e poftă de ceva dulce. Cina nu e mai târziu de ora 19.00, iar la 21.00-22.00 sunt în pat, căci la 5.45 mă trezesc”, a mai spus Ioana. 

citește și...