Ce dietă a ținut Paula Chirilă? Cum a topit vedeta 15 kg în 3 luni

19.11.2019, 12:47
Ce dietă a ținut Paula Chirilă? Cum a topit vedeta 15 kg în 3 luni
Ce dietă a ținut Paula Chirilă

Paula Chirilă a reușit performanța de a slăbi 15 kilograme în doar 3 luni. Actrița nu a apelat la o cură de slăbire minune, ci la un regim alimentar echilibrat. 

La începutul acestui an, Paula Chirilă făcea furori cu o transformare uluitoare. Actrița a reușit să slăbească 15 kg în trei luni, cu un stil de viață diferit. 

Ce dietă a ținut Paula Chirilă

Esențial în dieta vedetei a fost eliminarea zahărului, a prăjelilor și a meselor târzii, iar actrița a apelat la criosaună și laser pentru a da jos grăsimea din zona abdomenului. 

„Nu-mi mai plăcea de mine şi când nu-ţi mai place de tine, te apucă jalea. Am simţit că trebuie să fac ceva!Am reușit să slăbesc cu ajutorul unui nutriționist, care mi-a făcut o dietă echilibrată. Am dat jos din talie nouă centimetri. Mereu slăbeam și mă îngrășam la loc și problema era mâncatul la ore târzii”, spunea Paula în primăvară, la o emisiune TV.

Actrița a făcut o listă cu alimentele pe care le poate consuma „Am voie așa: carne (pește, vită, porc) și salată, dimineața un shake de fructe cu puțină spirulină și chlorella, o gustarică, un măr, un biscuite”.

„Cea mai mare greșeală este să nu mănânci nimic toată ziua și să ai o masă copioasă seară. Niciodată să nu săriți peste micul dejun. De exemplu, eu mâncam într-o zi așa: la micul dejun iaurt cu fulgi de ovăz, semințe de chia și in, la prima gustare fructe de sezon, la prânz piept de curcan la grătar cu salată, la a doua gustare sticks de legume, la cina un shake sau pește la grătar. Fără zahăr și multă apă!”, a mai povestit blondina.

 

citește și...