Ce dezvăluiri a făcut Narcisa Suciu despre soțul ei finlandez. ”Nu se vede din niciun punct de vedere”

06.12.2021, 16:19
Ce dezvăluiri a făcut Narcisa Suciu despre soțul ei finlandez. ”Nu se vede din niciun punct de vedere”
Ce dezvăluiri a făcut Narcisa Suciu despre soțul ei finlandez. ”Nu se vede din niciun punct de vedere”

Cântăreața Narcisa Suciu, în vârstă de 46 de ani, a dat amănunte desprte partenerul săi de viață, finlandezul Veikko Mietinnen, în cadrul unei emisiuni online. E mai mare decât mine cu 9 ani, dar nu se vede din niciun punct de vedere”, a spus Narcisa Suciu. Artistra este mama unei fete dintr-o relație anterioară.

Narcisa Suciu este o cântăreaţă care s-a bucurat de mare succes în anii de după Revoluția din 1989 în România. Printre multe alte premii pe care le-a obţinut de-a lungul anilor, artista a obţinut şi premiul 3 la Cerbul de Aur de la Braşov în anul 1997. Mutată de mulţi ani în Finlanda, Narcisa Suciu este căsătorită cu Veikko Miettinen. Artista este mama unei fete foarte reuşite, pe nume Daria. Daria este fructul relației pe care narcisa Suciu a avut-o cu Daniel Crăciun.

Invitată la emisiunea ”Întrebarea Mesei Rotunde”, prezentată de acrtorul Marius Manole la protvplus.ro, Narcisa Suciu a făcut declarații despre actualul său partener de viață.

Ce dezvăluiri a făcut Narcisa Suciu despre soțul ei finlandez. ”Este antropolog de meserie, dar nu asta lucrează”

”Soțul meu este antropolog de meserie, dar nu asta lucrează. În momentul acesta, lucrează la universitatea din orașul în care locuim, face o cercetarea științifică, ceva, cu realitatea virtuală, nu știu să spun…. E mai mare decât mine cu 9 ani, dar nu se vede din niciun punct de vedere”, a declarat Narcisa Suciu, citată de protv.ro.


La aceeași emisiune, Narcisa Suciu a vorbit și despre viața sa profesională, afirmând că și-ar dcori o colaborare cu Fuego. ”Cu Fuego n-aș refuza o colaborare… Am și fost invitată la emisiunea lui și și-a dorit foarte tare să cântăm împreună. Dar noi am fost colegi la facultate, deci ne știm de copii. Cu Ștefan Hrușcă… cred că ar refuza el. Am auzit că nu mă suportă. Am avut două interacțiuni absolut dezolante”, a spus vedeta.

citește și...