Ce decizie a luat Brigitte Pastramă după ce a pierdut sarcina

12.08.2019, 16:14
Ce decizie a luat Brigitte Pastramă după ce a pierdut sarcina
Brigitte își dorește foarte mult încă un copil

Brigitte Pastramă își dorește foarte mult să devină mamă din nou, însă acum aproape o lună a pierdut o sarcină.

Potrivit Spynews, după ce fosta soție a lui Ilie Năstase și afaceristul Florin Păstramă și-au unit destinele, cei doi așteaptă să fie binecuvântați cu urmași.

A pierdut sarcina acum nicio lună

Din cauza unor probleme medicale, Brigitte a pierdut sarcina, lucru confirmat și de nașa cuplului, avocata Lizeta Haralambie.

„Da, vă pot confirma această informație. Am vorbit cu ei când erau în luna de miere la Saint Tropez, erau supărați și dezamăgiți. Brigitte plângea… era foarte tristă și răvășită, deoarece procedura și demersurile pentru a putea rămâne însărcinată nu au dat rezultat. Dar ei sunt foarte optimiști și cu siguranța vor încerca din nou să facă un copil. Florin o susține în continuare și este alături de ea. Eu, în calitate de nașă, îi iubesc foarte mult și îi încurajez să încerce din nou pentru a-mi face un fin mic”, a spus avocata.

Ce decizie a luat Brigitte Pastramă după ce a pierdut sarcina

După pierderea sarcinii, Brigitte a decis să renunțe la tratamentele de fertilizare și să lase venirea unui copil în voia sorții.

„N-a fost să fie aşa cu tratamentele şi a rămas la ideea că dacă va fi pe cale naturală, va fi, dacă nu, nu. Ceea ce mie mi se pare foarte corect. Noi asta am vorbit-o de mult, de atunci. Nu e uşor, nu a fost numai investiţie financiară, ci şi emoţională… Dar dacă nu a fost să fie aşa, înseamnă că nu era momentul… Ea a făcut tot ce a putut”, a mai dezvăluit Haralambie.

 

 

citește și...