Ce crede Pepe despre scandalul dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa: „Baf, baf! Și i-o dai înapoi”

22.07.2019, 11:16
Ce crede Pepe despre scandalul dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa: „Baf, baf! Și i-o dai înapoi”
Pepe ar fi acționat altfel în locul lui Alexa

La o săptămână de la izbucnirea scandalului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, atunci când impresara l-a lovit pe acesta, Pepe și-a exprimat părerea vizavi de incident. 

Potrivit Wowbiz, Pepe a vorbit pe Youtube despre ce s-a întâmplat între impresara Anamaria Prodan și fostul fotbalist Dan Alexa.

„Probabil aș fi imobilizat-o, să nu mi-l dea pe al doilea”

„Hai, mă, mă întrebați numai de subiectul ăsta… Vorbim și de el că, într-adevăr, e subiect. Cum aș fi reacționat? Habar n-am. Astea sunt niște reacții… Din punctul meu de vedere, el a reacționat foarte bine, s-a întors și a plecat. Nu poţi să te lupți cu o femeie. Există acel instinct de apărare pe care îl are un om în el și pe care îl descoperă atunci când este atacat și poți reacționa așa, la secundă. Baf, baf! Și i-o dai înapoi. Nu știu dacă aș fi făcut acelaşi lucru, habar n-am. Probabil aș fi imobilizat-o, să nu mi-l dea pe al doilea”, a declarat Pepe. 

„Nu cred varianta aia cu transferul sau cu jocul și nu o crede nimeni”

Artistul știe și ce nu ar fi permis, în mod cert, într-un astfel de conflict: „Adică o prinzi de mână, i-o sucești, o pui la pământ și chemi poliţia. Nu știu. Nu mă mai întrebați din astea, n-aș fi făcut genul ăla de „dă-mi-o şi pe partea cealaltă că nu m-ai nimerit bine”, „hai că închid ochii să mă nimerești, să nu mă feresc”. Nu știu, nu e subiectul meu și nici nu ştiu din ce motiv a fost croșeul respectiv. Dacă mă întrebați, în niciun caz nu cred varianta aia cu transferul sau cu jocul și cred că nu o crede nimeni”.

Anamaria Prodan și Dan Alexa au fost, weekendul trecut, protagoniștii unui scandal care a uluit lumea fotbalului și nu numai. La finalul partidei de la Giurgiu cu FC Botoșani, impresara a fost surprinsă în timp ce l-a lovit în față pe tehnician. Prodan este căsătorită cu antrenorul Laurenţiu Reghecampf, dar s-a tot speculat că prezentatoarea „Gospodar fără pereche” ar avea o relație amoroasă cu Dan Alexa, deșii ambii au negat legătura. 

citește și...