Ce crede Cătălin Botezatu despre divorțul Biancăi Drăgușanu!

01.11.2019, 11:44
Ce crede Cătălin Botezatu despre divorțul Biancăi Drăgușanu!
Ce crede Cătălin Botezatu despre divorțul Biancăi Drăgușanu!

Vestea că Bianca Drăgușanu a decis să divorțeze de Alex Bodi a uimit pe toată lumea ieri. La scurt timp după ce informația a ajuns în spațiul public, Cătălin Botezatu a declarat, pe larg, ce crede despre separarea celor doi. 

Designerul, care a avut o relație cu Bianca în urmă cu mai mulți ani, a vorbit, în exclusivitate, pentru CANCAN, despre divorțul vedetei de Alex Bodi, al doilea său soț. 

Ce crede Cătălin Botezatu despre divorțul Biancăi Drăgușanu

„În primul rând, dacă este adevărat, pentru că am auzit varianta asta de mai multe ori, nu trebuie să ne bucurăm de un divorț. Dacă este adevărat, sincer îmi pare rău. Acest lucru înseamnă separare și la propriu, și la figurat, suferință și inimi rupte. Dacă divorțul este motivat în cazul Biancăi de bătăi, este categoric că își are rostul. Eu consider că nicio femeie nu trebuie să fie lovită, nu sunt de acord cu violența mai ales când este vorba de o femeie. Indiferent de ce face o femeie, ele fac multe nesărate, cred că poate exista dialog. Cu o vorbă bună sau rea se pot rezolva problemele. Dar în niciun caz cu palma. Atunci când lovești o femeie demonstrezi inferioritatea. Mai înseamnă că acel bărbat nu are textele la el”, a spus Botezatu.

Cătălin a abordat și subiectul violenței domestice, având o poziție fermă în legătură cu acest aspect: „Poate exista un moment în care o împingi, nu neapărat o lovești. Dar când e vorba de lovituri, care cauzează o coastă ruptă sau un picior… Atunci aceea nu se mai poate numi bătaie, se poate numi brutalitate. Acel bărbat care recurge la așa ceva este o brută. Nu știu dacă este cazul lui și nu vreau să fac speculații pe acest subiect, dar nu poți să dai într-o femeie la modul în care să o lași lată pe jos. Bărbăția și puterea unui mascul nu stau în asta. Când ajungi să dai într-o femeie consider că esti total lipsit de texte, de diplomație”. 

Creatorul de modă consideră că fosta lui iubită a luat cea mai inspirată decizie: „Categoric, Bianca a luat cea mai bună decizie. Nicio femeie nu trebuie să mai stea lângă un bărbat care o agresează și îi oferă o viață grea. Nu doar în cazul Biancăi, e valabil pentru toate femeile. În momentul în care constată că relația nu mai merge, începe să fie bătută, marginalizată și nu mai este iubită nu trebuie să se sacrifice pentru nimic. Trebuie să se gândească că viața merge înainte cu sau fără o familie. Și cel mai important e faptul că nu contează ce spune lumea și trebuie să devină puțin egoistă și să știe că are o viață de trăit înainte”.

citește și...