Ce cadou de Crăciun a primit Marina Almășan de la iubitul ei

28.12.2019, 13:52
Ce cadou de Crăciun a primit Marina Almășan de la iubitul ei
Ce cadou de Crăciun a primit Marina Almășan

Marina Almășan a primit un cadou special de Crăciun de la iubitul ei. Prezentatoarea TV și afaceristul au fost surprinși recent la cumpărături într-un centru comercial.

Împăcarea cu Georgică Cornu pare să fi fost de bun augur pentru Marina Almășan. Vedeta TV a petrecut Crăciunul alături de iubitul său, iar afaceristul a răsfățat-o cu un cadou special. 

Ce cadou de Crăciun a primit Marina Almășan

Cei doi au fost surprinși, zilele trecute, într-un mall, unde au mers direct către un magazin de ceasuri de lux. După ce au zăbovit cam o oră, Georgică Cornu i-a cumpărat Marinei un ceas, apoi s-a interesat de unul şi pentru el. La finalul sesiunii de shopping, cei doi îndrăgostiți au plecat spre casă, scrie Spynews. 

„La Timișoara merg destul de des, cam o data de două ori pe lună, în weekendul de regulă, acum, probabil că o să merg mai des. Da, la el merg (n.r: la omul de afaceri Georgică Cornu). Este o relație de prietenie și de ajutorare și de respect și un anume gen de iubire. Nu e iubirea aia nebună că la 18 ani, este o iubire mult mai profundă, mai așezată. E genul acela de relație care îți dă sentimentul că, în permanență, ai lângă ține un omul pe care te poți bază, pentru că nu e ușor să fii femeie singură în zilele noastre, un om care nu te minte și nu te înșală”, spunea Almășan în urmă cu mai mulți ani.

citește și...