Ce bolid de lux conduce Amna! Solista face bani pe bandă rulantă după divorț EXCLUSIV

28.02.2020, 13:43
Ce bolid de lux conduce Amna! Solista face bani pe bandă rulantă după divorț

Solista Amna, pe numele ei adevărat Cristina Andreea Mușat, trece printr-o perioadă bună a vieții sale! După divorțul de tatăl fiului său, Cristi, solista parcă a înflorit și îi merge de minune pe plan financiar. Concertele curg pe bandă rulantă, iar cântăreața câștigă bani frumoși, care îi permit să-și cumpere tot ce dorește.

Ce bolid de lux conduce Amna! Solista face bani pe bandă rulantă după divorț

Recent, ea a fost surprinsă prin oraș la volanul unui bolid de lux care valorează o avere. Contactată telefonic, Amna a recunoscut că, într-adevăr, și-a achiționat o mașină puternică, care a costat destul de mult pentru buzunarul unui om de rând.

‘Mașina este cumpărată în septembrie 2019. Am așteptat mult după ea. Este nouă și a fost adusă din Germania. Este un Porsche Cayenne Coupe. Este un bolid de lux și a costat aproximativ 90.000 de euro fără tva’, a declarat, în exclusivitate, Amna.

În plus, solista ne-a mărturisit că nu are momentan o relație și nici nu ar avea timp să fie iar îndrăgostită, din cauza programului încărcat: ‘Nu sunt implicată în nicio relație amoroasă’.