Ce bărbat celebru a cerut-o pe Oana Zăvoranu în căsătorie. ”E un tip foarte mișto”

11.12.2020, 10:59
Ce bărbat celebru a cerut-o pe Oana Zăvoranu în căsătorie. ”E un tip foarte mișto”
Ce bărbat celebru a cerut-o pe Oana Zăvoranu în căsătorie. ”E un tip foarte mișto”

Oana Zăvoranu a dezvăluit ce artist cunoscut din România a cerut-o la un moment dat în căsătorie.

Oana Zăvoranu este căsătorită cu Alex Ashraf. Acesta este cel de-al doilea mariaj al vedetei. Aceasta a mai fost măritată cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal. Vedeta a dezvăluit, însă, ca a mai existat un bărbat celebru din România care a cerut-o în căsătorie în urmă cu foarte mulți ani, după cum a afirmat ea. Este vorba de cântărețul Mihai Trăistariu.

”Mihai Trăistariu m-a cerut de nevastă acum mulți, mulți ani. E un tip foarte mișto”, a spus Oana Zăvoranu, citată de spynews.ro.

Oana Zăvoranu, un nou atac la Anda Adam

Pe contul ei de socializare, Oana Zăvoranu a lansat un nou atac la adresa cântăreței Andei Adam.

”Hai ca i-a venit rândul și lui Andu Madam. Că nu puteam să trec cu vederea atâtea derapaje câte face fata asta. Se vrea și ea influencenceră și s-a apucat de făcut promoții, giveaway-uri și toate nenorocirile posibile, ca să intre și ea în rândul zăpăcitelor care vă dau daună totală cu atâtea postări. Și că face asta nu ar fi o problemă atât de mare, dar așa ipostaze, așa filtre, așa make-up și așa fandosire penibilă, mai rar”, a scris vedeta în mediul online.

”Andu Adam mai și scoate limbuța la voi și încearcă să arate ce divă sexy e ea și cum știe ea să fie fatală. Să ne fereasca Dumnezeu! Lângă pectoralii ăia, limbuța aia mai lipsea. Andule, ia vezi tu cum faci și las-o mai ușor cu sexoșenia asta copiată prost și mai lasă-ne cu influencerela ta! Hai, să te văd la sală! Lasă perucile și prosteala și trage acolo de fiare. Să stea mușchiul la locul lui. ?”, a mai spus Oana Zăvoranu.

citește și...