Ce avere are cântărețul Mihai Constantinescu și cui va lăsa totul! E o surpriză uriașă

27.09.2019, 11:52
Ce avere are cântărețul Mihai Constantinescu și cui va lăsa totul! E o surpriză uriașă
Mihai Constantinescu îi lasă toată averea soției sale

Mihai Constantinescu lasă în urmă, pe lângă numeroase șlagăre și compoziții muzicale, și câteva bunuri materiale pe care le-a adunat de-a lungul vieții. Unica sa mostenitoare va fi soția sa, Simona Secrier.

Mihai Constantinescu nu a fost niciodată un om bogat, susțin apropiați ai săi. Potrivit Click, solistul are doar un apartament, pe care l-a achiziționat cu ajutorul unui credit și pe care îl va moșteni cea care i-a stat alături în ultimii ani, soția sa, Simona Secrier. 

„Soția va moșteni apartamentul”

„Este căsătorit cu Simona Secrier, au făcut nunta în secret. În ultimul an, femeia a renunţat la muncă şi a preferat să stea lângă soţul ei. L-a vegheat tot timpul. De altfel, ea va moşteni apartamentul pe care l-au achiziţionat cu ajutorul unui credit. Asta este toată averea cântăreţului. Nu are nimic altceva pe numele său”, a spus sursa citată de Click. 

Artistul a fost internat de urgență la Terapie Intensivă în Spitalul Floreasca pe 13 mai 2019, după ce a fost găsit inconștient, de către soția sa, în propria locuință. Medicii sosiți de urgență la fața locului au început manevrele de resuscitare.

Ulterior, Mihai Constantinescu, care suferise un stop cardiorespirator, a fost transportat la spital, acolo unde a intrat în comă. În timp ce era internat, solistul a mai suferit încă două stopuri cardiace, intrând în moarte cerebrală.

citește și...