Ce avere are Gino Iorgulescu! Cum a strâns șeful de la LPF suma fabuloasă

28.09.2019, 10:54
Ce avere are Gino Iorgulescu! Cum a strâns șeful de la LPF suma fabuloasă
Gino Iorgulescu are o avere impresionantă

Gino Iorgulescu a adunat o avere impresionantă. Șeful de la LPF are o sumă fabuloasă în conturi, iar transferul lui Mario într-o clinică din Milano nu a necesitat un efort financiar din partea familiei.

De mulți ani, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal are afaceri în domeniul fotbalului, în cel imobiliar, al construcțiilor și deține un lanț de restaurante. 

Gino Iorgulescu avea o avere de peste 3 milioane de euro în 2013

În 2013, atunci când a devenit șef la LPF, cei de la wall-street.ro scriau că Iorgulescu avea atunci o avere situată între 3 și 7 milioane de euro. 

„Potrivit unor topuri, Gino Iorgulescu are o avere estimată între 3-7 milioane de euro, iar cea cea mai mare parte a câștigurilor a venit atât din fotbal, dar și din restaurante, firme de construcții sau afaceri în domeniul imobiliar. Funcția de președinte al clubului de fotbal FC Național i-a deschis apetitul pentru business și astfel câțiva ani mai târziu, împreună cu Cosmin Olăroiu și Valentin Salagean, au deschis mai multe localuri “Il Calcio” în Capitală”, a scris sursa citată mai sus. 

În plus, afacerile lui Gino prosperau în 2013, așa că cel mai probabil în prezent sumele pe care le are în conturi sunt mult mai mari: „În prezent, cei trei asociați dețin în București 11 localuri “Îl Calcio”-opt Trattoria, două restaurante, și o cafenea, un business care la nivelul anului trecut le-a adus celor doi venituri nete de 5,5 milioane de euro (24,5 milioane de lei), în creștere cu peste 40% față de anul precedent, conform raportărilor de la Ministerul de Finanțe. Compania a fost și “pe plus” în 2012, înregistrând un profit de peste 1 milion de lei și a ajuns să numere aproximativ 400 de angajați”. 

Iorgulescu a făcut bani din vânzarea unor terenuri către LPF

Șeful de la LPF ar fi făcut bani frumoși și din vânzarea unor terenuri chiar către liga pe care o conduce, de patru ori mai scumpe decât prețul pieței. Aceste tranzacții imobiliare i-au adus 350.000 de euro. 

„Fostul președinte al clubului FC Național și actualul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal și-ar fi mărit considerabil averea și din vânzarea unor terenuri către LPF de patru ori mai scumpe față de prețul pieței. În documente se preciză că sumă încasata era de aproximativ 350.000 de euro”, a mai scris wall-street.ro.

Gino Iorgulescu trece printr-o perioadă neagră, după ce fiul său, Mario, a provocat un accident rutier mortar, un tânăr de 24 de ani pierzându-și viața. Mario consumase alcool și cocaină înainte să urce la volanul bolidului său și acum se află într-o clinică din Milano. Familia sa a plătit zeci de mii de euro pentru ca acesta să fie transferat de la Spitalul Floreasca într-un spital de top italian. 

 

citește și...