Ce avere are Gelu Voican Voiculescu! Este dator la stat cu peste 200.000 de euro

23.12.2019, 11:31
Ce avere are Gelu Voican Voiculescu! Este dator la stat cu peste 200.000 de euro
Ce avere are Gelu Voican Voiculescu!

Gelu Voican Voiculescu a adunat o avere frumoasă până la vârsta de 78 de ani. Cu toate astea, fostul vicepremier este dator la stat cu peste 200.000 de euro. 

Cea mai recentă declaraţie de avere completată de Voican Voiculescu datează din 2016.

Ce avere are Gelu Voican Voiculescu!

Din document reiese că fostul politician deține 10 hectare de pădure, dobândite în 2007, și că a încasat 2.640 lei pe lună în funcția de consilier la Secretariaul de Stat pentru Recunoașterea Meritelor Luptătorilor împotriva regimului comunist. În declarația de avere din 2014, Voican a scris că are un teren de 5.000 de metri pătrați în comuna Vidra și un apartament de 60 de metri pătrați moștenit de la părinți. În plus, pensia pe care o încasează lunar fostul politician este de 1.920 de lei pe lună.

Gelu Voican Voiculescu are datorii de peste 200.000 de euro la stat. Restanța a venit după ce a refuzat să plătească chiria majorată de RA-APPS pentru vila de protocol pe care o ocupă în cartierul Primăverii din Capitală. Cel puțin așa spun oficialii RA-APPS.

„Se retine faptul ca paratul Gelu Voican Voiculescu nu a inteles sa formuleze nici macar in cadrul acestui dosar o cerere reconventionala prin care sa supuna analizei instantei neregulile semnalate in privinta contractului, avand in vedere ca le considera un viciu atat de mare al acestui contract, incat a incetat sa isi mai execute orice obligatie pe care si-a asumat-o benevol la semnarea contractului”, au spus magistrații.

Voiculescu a declarat că este în litigiu cu RA-APPS încă din 2009 și că nu vrea să dea nicio declarație pe această temă: „Cum sunt în litigiu cu RA-APPS din 2009, este un dosar pe rolul instanțelor. Nu vreau să dau declarații despre acest caz. Așa este igienic și sănătos. Mai ales când ai un dosar în justiție, să nu faci declarații și în presă”.

 

citește și...