Ce avere are, de fapt, Snoop Dog și ce afaceri deține în acest moment

11.02.2020, 13:30
Ce avere are, de fapt, Snoop Dog și ce afaceri deține în acest moment
Ce avere are, de fapt, Snoop Dog

Snoop Dogg este unul dintre cei mai populari artiști din întreaga lume. La 48 de ani, rapperul are o carieră impresionantă în spate și afaceri care se bucură de succes fulminant. 

Ce avere are, de fapt, Snoop Dog

Pe numele său real Calvin Cordozar Broadus Junior, Snoop Dogg este în topul celor mai bogați artiști hip-hop din lume. În prezent, averea solistului se ridică la nu mai puțin de 135 de milioane de euro, scrie Wealthy Gorilla. 

Pe lângă banii câștigați ca artist, actor, compozitor și producător, Snoop are numeroase afaceri, care se bucură de mare succes. 

Unul dintre domeniile în care artistul a dat lovitura este creșterea și procesarea cannabisului. Casa Verde, care a fost fondată în California, a atras investiții inițiale de 45 de milioane de dolari, fiind una dintre cele mai potente companii din acest domeniu. 

În 2015, Snoop a lansat o altă afacere, în domeniul digital. Merry Jane oferă publicului noutăți despre marijuana, dar și din domeniul cultural, politic sau medical. Tot în același an rapperul a fondat Leafs by Snoop, devenind prima mare vedetă care deține un brand legal de produse pe bază de marijuana. 

Foto: Profimedia

citește și...