Ce avere a strâns Loredana Groza până la 50 de ani! Solista are câștiguri consistente din muzică

10.06.2020, 14:48
Ce avere a strâns Loredana Groza până la 50 de ani! Solista are câștiguri consistente din muzică
Ce avere a strâns Loredana Groza până la 50 de ani! Solista are câștiguri consistente din muzică

Sărbătoare mare în familia Loredanei Groza! Artista a împlinit frumoasa vârstă 50 de ani. La anii săi, solista arată mai bine ca niciodată, iar cu ajutorul doctorilor esteticieni a reușit să fenteze trecerea timpului.

Pe rețelele de socializare, solista își postează numai poze sexy, în care își scoate în evidență abdomenul plat și talia de viespe.

Cântăreața se poate considera o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Ea este căsătorită cu producătorul de film Andrei Boncea, iar pe plan muzical îi merge foarte bine.

Nu a fost dintotdeauna bogată

Deși acum este considerată diva supremă a muzicii pop autohtone și încasează bani de îi întoarce cu lopata, în trecut, Loredana s-a confruntat cu mari lipsuri și mărturisea că a trăit și cu un leu pe zi.

‘Erau zile în care nu aveam decât un leu şi îmi planificam să mănânc patru chifle. Peste drum de hotel era un fel de minibrutărie, unde făceau nişte chifle foarte bune. Şi am zis: o să îmi iau una dimineaţa, îmi mai iau una la prânz şi îmi păstrez două pentru seară.

Costa 25 de bani o chiflă. Nu mi se părea că n-am ce-mi trebuie, fiindcă nu aveam termen de comparaţie. Nu existau copii care să vină cu Mercedesul la şcoală. Câţi bani îmi dăduseră ai mei, atâţia aveam, nu mi se părea nimic anormal’, mărturisea Loredana în cartea publicată de editura “Curtea Veche”.

Loredana Groza a urcat prima dată pe scenă la vârsta de 16 ani, când a câștigat marele premiu la ‘Steaua fără număr’. De atunci, interpreta a lansat mai multe hituri de mare succes.

Primul album al ei a fost ‘Bună seara, iubito’, lansat în 1987, și care s-a vândut în peste 1,5 milioane de exemplare.

Loredana Groza are o avere imensă

În fiecare an, artista susține sute de show-uri excepționale, dar are și câștiguri pe măsură. Următoarea concert al Loredanei Groza este programat pe 19 noiembrie 2020. Conform Impact.ro, pentru o singură oră de concert, Loredana Groza ar încasa în jur de 250.000 de euro, pe care trebuie să îi împartă cu cei 25 de instrumentaliști și balerini.

În ultimii ani, încasările solistei au fost imense, iar averea Loredanei Groza ar depăși 1 milion de euro.

Însă cântăreața nu are câștiguri doar din muzică! Timp de 20 de ani, aceasta a avut contract cu postul PRO TV, iar de câteva luni, ea s-a orientat spre televiziunea concurentă, Antena 1.

Loredana Groza a renunțat la postul de jurat în cadrul emisiunii ‘Vocea României’ și a decis să facă parte din echipa ‘Next Star’. Pentru prestația în emisiunea de la Antena 1, ea ar primi aproximativ 50.000 de euro.

citește și...