Ce au făcut Viorica și Ioniță de la Clejani pentru a-și scăpa fiica de pușcărie

31.10.2020, 11:12
Ce au făcut Viorica și Ioniță de la Clejani pentru a-și scăpa fiica de pușcărie
Ce au făcut Viorica și Ioniță de la Clejani pentru a-și scăpa fiica de pușcărie

În ultimele luni, Margherita de la Clejani, fiica Vioricăi și a lui Ioniță, a fost implicată în mai multe scandaluri.

Prima dată a produs un accident de mașină fără victime, iar a doua oară s-a ales cu dosar penal pentru că a lovit două angajate ale unei agenții imobiliare.

La vremea respectivă, mai precis în luna mai, Margherita a negat faptul că ar consuma stupefiante, după ce a lovit o mașină. Din nefericire, analiza de sânge de la INML a arătat că a consumat droguri, printre care și cocaină.

Margherita de la Clejani a scăpat de închisoare

Nu a durat mult, iar Margherita de la Clejani a recidivat! Tânăra a devenit violentă și a agresat angajatele unei agenții imobiliare din Capitală.

Cele două femei i-au făcut plângere penală, susținând că au fost lovite și înjurate de Margherita de la Clejani. Din declarațiile acestora, Margherita nu ar fi fost deloc coerentă și le-ar fi amenințat cu moartea.

Cei mai afectați au fost părinții ei, Viorica și Ioniță de la Clejani, care au făcut tot posibilul ca fiica lor să scape de dosar penal. Conform Playtech, artiștii au reușit să le convingă pe angajatele bătute să își retragă plângerea. Astfel, Margherita de la Clejani a scăpat basma curată.

Părinții Margheritei au intervenit

‘Nu mai știu nici ei, săracii, ce să facă și cum să îi mai ajute pe copiii ăștia. Sunt terminați și psihic, și financiar. Viorica și Ioniță au rezolvat problema, dar probabil nu au scăpat prea ieftin.

Margherita spune de fiecare dată că se cumințește, dar nici gând de așa ceva. Parcă este din ce în ce mai rău. Poate au greșit și părinții pentru că i-au făcut mereu pe plac, au cocoloșit-o, i-au dat tot ceea ce și-a dorit’, a declarat un apropiat al familiei, pentru playtech.ro.

Viorica de la Clejani i-a luat apărarea Margheritei

În urmă cu mai bine de o lună, Viorica de la Clejani făcea mărturisiri halucinante despre comportamentul nefiresc al fiicei sale.

”Pentru că nu are bărbat”, a spus Viorica de la Clejani, în timp ce încerca să scape de întrebările reporterilor pe acest subiect.

Mai mult de atât, în luna august, Margherita de la Clejani și-a aniversat ziua de naștere, iar părinții ei i-au transmis cele mai bune gânduri.

”La mulți ani fata noastră frumoasă! Te iubim și îți promitem că o sa te protejăm până la ultima noastră suflare! Suntem mândri de tine!”, au scris Viorica și Ioniță de la Clejani, pe pagina lor oficială de Facebook.

citește și...