Ce artist celebru a curtat-o pe Oana Sîrbu. ”S-a întors cu spatele și nu a mai vorbit cu mine toată seara”

09.08.2021, 11:23
Ce artist celebru a curtat-o pe Oana Sîrbu. ”S-a întors cu spatele și nu a mai vorbit cu mine toată seara”
Ce artist celebru a curtat-o pe Oana Sîrbu. ”S-a întors cu spatele și nu a mai vorbit cu mine toată seara”

În urmă cu ani, îndrăgita artistă Oana Sîrbu, în vârstă de 53 de ani, a fost curtată de un cunoscut cântăreț din țara noastră. Este vorva despre binecunoscutul artist Cătălin Crișan, în vârstă de 53 de ani. Dezvăluirea a fost făcută chiar de Cătălin Crișan la o emisiune de la postul de televiziune Prima TV.

De curând, Cătălin Crișan a fost invitat la emisiunea ”Exclusiv VIP”, de la Prima TV, unde a făcut numeroase declarații despre viața și cariera sa.

Printre altele, artistul a povestit că, în trecut, a curtat-o pe cântăreața Oana Sîrbu, însă fără succes.

Ce artist celebru a curtat-o pe Oana Sîrbu.   ”Am invitat-o la dans și i-am spus că îmi place de ea”

 

Cătălin Crișan a mărturisit că, la 17 ani, a făcut o pasiune nebună pentru Oana Sîrbu. Cei doi s-au întâlnit la o serată dansantă.

“Am curtat-o pe Oana Sîrbu în perioada pre ”Liceenii”. Aveam 17 ani pe atunci. Erau ceaiurile alea dansate, unde ne întâlneam cu toții. Am văzut-o acolo, am invitat-o la dans și i-am spus că-mi place de ea. Apoi mi-am făcut curaj și am invitat-o și la o cafea, dar m-a refuzat. S-a întors cu spatele și nu a mai vorbit cu mine toată seara. Era frumos pe atunci la serate, nu ca acum, când te întâlnești la masă cu prietenii și stau toți pe telefon”, a dezvăluit Cătălin Crișan, potrivit click.ro.

 

Cum a ajuns Oana Sîrbu să joace în filmul ”Liceenii”

Binecunoscuta artistă Oana Sîrbu a cucerit generații întregi de români cu rolul interpretat în seria de filme ”Liceenii”, unde a jucat alături de celebrul Ștefan Bănică Junior. La o emisiune TV, Oana Sîrbu a povestit cum a ajuns să dea probe pentru rolul Dana din ”Liceenii”. „Eu am vrut să cânt dintotdeauna. Am participat la primele spectacole de teatru. Am participat la primele concursuri, printre care „Steaua fără nume”, m-a văzut doamna Simona Patraulea, de fapt, într-un concurs anterior m-a chemat să dau probe pentru „Steaua fără nume”, iar de acolo m-au văzut din echipa „Liceenii”, m-au chemat să dau probe la Buftea și așa am devenit pentru o perioadă de câțiva ani și actriță de film, dar mie mi-a plăcut să cânt și în perioada aia a fost așa un cumul de multe activități”, a povestit artista.


„Fetele se tundeau precum Dana din „Liceenii”. Același bob se poartă cumva acum adaptat, mai purtam și niște floricele, era o modă a rochițelor făcute de bunica, pentru că bunica era croitoreasă și am și acum de la ea. În clasa a 12-a am jucat rolul unei eleve de clasa a 10-a și odată ce am devenit cunoscută într-un timp foarte scurt au început și scrisorile din partea admiratorilor”, a mai spus vedeta.

citește și...