Ce aroganţă uriaşă vrea să facă Anda Adam la începutul anului: “Este un vis de-al meu…”

10.11.2019, 15:46

Anda Adam are planuri mari pentru începutul anului 2020. Artista şi-a anunţat fanii că are de gând să investească o sumă uriaşă de bani într-o dorinţă pe care o avea încă din copilarie.

Cântăreaţa este o împătimită a lucurilor de lux. Din acest motiv anul viitor, artista are în plan să îşi cumpere una. Chiar dacă costă o avere, cu siguranţă merită efortul financiar, după atâţia ani de muncă. De aceea, vedeta a început să facă economii.

„Vreau să fac o aroganță la începutul anului, chiar mi-am propus o aroganță foarte mare. Muncesc din greu să pot să mi-o permit, pentru că simt că o merit. După atâția ani de muncă, chiar simt că este momentul. Este un vis de-al meu de când eram mult mai tânără și sper ca, anul viitor, să-l pun în aplicare”, a povestit Andra pentru Libertatea.

Mai mult decât atât, vedeta spune că maşina pe care urmează să o cumpere are tot ce şi-ar putea dori.

“Doresc să-mi achiziționez o mașină pe care mi-o doresc enorm. Nu mi-au lipsit niciodată mașinile, dar ce vreau acum e maximum de ce mi-aș putea dori. Am slăbiciunea asta, îmi plac mașinile extrem de mult. Mașinile și pantofii. Am sute de perechi de pantofi. Chiar azi (n.r. – miercuri) mi-am mai achiziționat încă 5 perechi, adică am și eu obsesiile mele. Am zis să mă rețin puțin de la pantofi, ca să strângem bani pentru mașina pe care vreau să mi-o cumpăr, că e destul de scumpă”, a declarat artista pentru aceeaşi sursă.

citește și...