Ce amintiri are Cătălin Botezatu cu Monica Gabor. ”A venit cu un superb Rolls Royce alb, iar ea era minunată”

10.10.2020, 14:01
Ce amintiri are Cătălin Botezatu cu Monica Gabor. ”A venit cu un superb Rolls Royce alb, iar ea era minunată”
Ce amintiri are Cătălin Botezatu cu Monica Gabor. ”A venit cu un superb Rolls Royce alb, iar ea era minunată”

Designerul Cătălin Botezatu și-a amintit de una dintre întâlnirile pe care le-a avut cu Monica Gabor în America. Creatorul de modă a fost impresionat la acea vreme de fosta soție a lui Irinel Columbeanu.

Monica Gabor este stabilită de foarte mulți ani în America, acolo unde trăiește o poveste de dragoste cu afaceristul chinez Mr. Pink. Monica Gabor a fost căsătorită cu omul de afaceri Irinel Columbeanu, din mariajul celor doi rezultând o fiică, Irina Columbeanu.

Designerul Cătălin Botezatu și-a amintit de una dintre întâlnirile pe care a avut-o cu Monica Gabor în America, în urmă cu foarte mulți ani, mai exact în 2012. Pe contul său de socializare, Cătălin Botezatu a dat detalii despre acea întâlnire de la hotelul unde s-a filmat celebra peliculă ”Pretty Woman”, cu Julia Roberts și Richard gere în rolurile principale. De asemenea, creatorul de modă a mărturisit și cât de impresionat a fost de modul în care l-a așteptat Monica Gabor.

Cătălin Botezatu a avut numai cuvinte de laudă la adresa Monicăi Gabor

”Sunt fericit, cred că am ajuns în rai! Sunt la cel mai impresionant hotel din Beverly Hills, la Regent Beverly Wilshire Hotel, locul unde s-a filmat celebrul film Pretty Woman. Priveliștea e incredibilă, apartamentul în care stau e uriaș, iar eu mi-aș dori să puteți toți vedea ceea ce văd eu acum.

De la aeroport m-a luat Monica, pe care am fost extrem de fericit să o revăd. A venit cu un superb Rolls Royce alb, iar ea era minunată, de o eleganță desăvârșită. Mă bucur pentru fericirea ei, pentru nouă ei familie, și pentru turnura fericită a evenimentelor din viață ei. Este foarte respectată la Hollywood, datorită caracterului ei frumos și a personalității calde.

Ea și Mr.Pink trăiesc o iubire sinceră și formează un cuplu neașteptat de frumos. Sincer să fiu, nu am văzut un cuplu legat de o iubire mai sinceră decât cea pe care o trăiesc ei. Sunt onorat și fericit să fiu prietenul lor”, spunea Cătălin Botezatu despre întâlnirea cu Monica Gabor.

citește și...