Ce afaceri a avut suspectul de la Caracal în trecut! 

01.08.2019, 15:14
Ce afaceri a avut suspectul de la Caracal în trecut! 
Gheorghe Dincă a avut mai multe afaceri

Gheorghe Dincă, suspectat că a violat și ucis două adolescente pe care le-a luat la ocazie, a avut mai multe afaceri de-a lungul timpului.

Potrivit Libertatea, Dincă a avut atelier de făcut cărămizi, cât și un service auto, ambele funcționând în curtea casei sale din Caracal. 

Mecanicul din Galați a fost patron din 1994 până în 2006, iar firma sa avea ca obiect principal de activitate „fabricarea cărămizilor, țiglelor și produselor pentru construcții”. 

A cumpărat „casa groazei” cu 185.000 de lei

Casa în care funcționau afacerile lui Dincă, de altfel locul unde se presupune că le-a violat și ucis pe cele două adolescente dispărute, a fost cumpărată de suspect de la părinții săi, în 1994, pentru suma de 185.000 de lei. În actul de vânzare-cumpărare se stipulează că Dincă este obligat să îi întrețină pe părinții lui până la sfârșitul vieții acestora și să se ocupe de înmormântări, pomeni și parastase. 

Statul i-a închis firma în 2006

În 1998, suspectul din Caracal face o infuzie de capital social la firma sa, în valoare de 1.900.000 de lei vechi. Totodată, el schimbă și încadrarea firmei, schimbând activitatea în „reparații auto și întreținerea și repararea autovehiculelor”. În 2006, odată cu schimbarea legislației comerciale, Gheorghe Dincă, cât și alți 1128 de patroni din județul Olt, rămâne fără societate. Statul îi radiază firma din cauză că nu i-a pus la dispoziție acte suplimentare privind activitatea comercială.

 

citește și...