Ce a scos la iveală Nelu Ploieșteanu despre soția sa. N-a fost la înmormântarea mamei ei ca să nu-și îmbolnăvească băiatul

23.09.2020, 14:24
Ce a scos la iveală Nelu Ploieșteanu despre soția sa. N-a fost la înmormântarea mamei ei ca să nu-și îmbolnăvească băiatul
Ce a scos la iveală Nelu Ploieșteanu despre soția sa N-a fost la înmormântarea mamei ei ca să nu-și îmbolnăvească băiatul

Binecunoscutul cântăreț de muzică de petrecere Nelu Ploieșteanu a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute despre partenera sa de viață, Elena.

Nelu Ploieșteanu a trecut printr-o mare dramă în aprilie 2018. Atunci, fiul său, Mihăiță, a încetat din viață. Băiatul lui Nelu Ploieșteanu era imobilizat la pat de mai bine de 20 de ani. Băiatul a venit pe lume perfect sănătos, dar un vaccin i-a cauzat suferința. De la vârsta de două luni a avut tetrapareză spastică și encefalopatie. Cea care s-a ocupat dintotdeauna de Mihăiță a fost soția lui Nelu Ploieșteanu, Elena. Despre grija pe care aceasta o avea pentru regretatul lor fiu a vorbit Nelu Ploieșteanu la o emisiune de televiziune.

Nelu Ploieșteanu a mărturisit că partenera sa de viață, Elena, nu a mers nici măcar la înmormântarea propriei mame pentru a nu risca ca fiul lor să se îmbolnăvească.

„Soția mea a fost un erou. Ea n-a fost nici la mama ei la moarte, nici la mama mea, pentru că îl iubeam ca pe Dumnezeu. Era sensibil la un curent și a zis să nu mergem că se îmbolnăvește băiatul. Îl ținea aici în brațe și picioarele erau jos, dar ea o forță. Și dacă eu strigam la ea în somn nu mă auzea, dar dacă se mișca băiatul puțin îl simțea”, a declarat artistul la emisiunea „Star Matinal”, de la Antena Stars, citat de spynews.ro.

Nelu Ploieșteanu îl visează pe regretatul său fiu

Nelu Ploieșteanu a mărturisit că atât el, cât și restul familiei îl visează pe regretatul său fiu, Mihăiță.

„L-am visat de multe ori și eu și copiii mei. Copiii l-au visat că plânge cu lacrimi de aur. A zis că stați liniștiți, că eu sunt lângă Iisus și îmi dă agheasmă. Mormântul e tot luminat, arde lumina sfântă de acum un an. Copiii mei se simt bine când văd că e curat”, a mai afirmat renumitul interpret de muzică de petrecere.

 

citește și...