Ce a pățit Elena Cârstea. ”Am rămas fără dinți. Și nu pot să vorbesc”

24.02.2021, 13:46
Ce a pățit Elena Cârstea. ”Am rămas fără dinți. Și nu pot să vorbesc”
Ce a pățit Elena Cârstea. ”Am rămas fără dinți. Și nu pot să vorbesc”

Cântăreața Elena Cârstea, în vârstă de 58 de ani, le-a mărturisit fanilor săi din mediul online că a avut probleme cu dantura în ultima perioadă de timp.

Elena Cârstea a părăsit România în urmă cu mulți ani și s-a stabilit în America. Artista s-a căsătorit cu Glenn Muttart. Elena Cârstea are două fete adoptate, Sanda și Adriana. În America, vedeta a lăsat deoparte muzica și este agent imobiliar.  Pe o rețea de socializare, solista a stat de vorbă cu fanii săi. Acesta le-a mărturisit că, în ultima perioadă de timp, a avut probleme cu dantura. ”Am fost un pic bolnăvioară lunile astea, dar mi-a trecut, nu a fost nimic grav. Am rămas fără dinți. Și nu pot să vorbesc, pentru că mă pregătesc de implanturi și m-au chinuit aștia ca pe hoții de cai”, a spus Elena Cârstea, potrivit spynews.ro.

Artista a mărturisit că îi este dor de locuirle natale și de public. De asemenea, ea a mai spus că una dintre fetele sale se va muta cu serviciul aproape de casă. ”Mi-e dor de Mediaș. Mi-e dor tare. Mi-e dor de public, de cântat, de toată lume, pe plictiseala asta ce vrei să faci? Copila mea a venit acasă, se va muta aici cu serviciul sper cât de curând”, a afirmat vedeta.

Elena Cârstea are cetățenie americană

Elena Cârstea și-a luat cetățenia americană în urmă cu doi ani. ”M-am trezit că îmi expiră rezidenţa în doi ani şi am zis hai să depunem odată actele, că cine ştie ce se mai întâmplă. Şi totul a mers foarte repede, iar în şase luni mi-au dat cetăţenia. Fiicele mele au deja cetăţenia americană”, afirma ea.

Vedeta explica și cum au decurs probele.

”După ce autorităţile te cheamă la trei interviuri preliminare, îţi iau amprentele şi toate datele personale, îţi dau o carte pe care trebuie să o înveţi. Apoi te întreabă la întâmplare din această carte. Dacă nu ştii răspunsurile, reiei toată procedura de la capăt. Sunt informaţii despre guvern, organizaţii, legi, preşedinţi, cine conduce ţara dacă se întâmplă ceva cu preşedintele, elemente de geografie şi de istorie…

Am învăţat aceste lucruri cu mult timp înainte, când făceam teste online, să văd dacă ştiu ceva. Şi necitind cartea, făceam mereu 90-95 de puncte din 100. Chiar nu am fost stresată, dar m-a ţinut două ore la interviul final. M-a întrebat de toate. Vorbesc cursiv engleză şi i-am convins că ştiu”, adăuga artista.

citește și...