Ce a făcut proaspăta soție a lui Mazăre imediat după nuntă

12.07.2019, 18:22
Ce a făcut proaspăta soție a lui Mazăre imediat după nuntă
Roxana și fostul edil s-au căsătorit pe 10 iulie

Roxana Mihalache s-a cununat civil cu Radu Mazăre acum două zile, în interiorul Penitenciarului Rahova, acolo unde este încarcerat fostul edil. Imediat după eveniment, mireasa a plecat de la închisoare și s-a întâlnit cu mai multe persoane. 

A petrecut la o terasă de fițe

Însoțită de mama fostului edil al Constanței, de frații acestuia, de avocata Lizeta Haralambie, de sora sa și de alți prieteni, proaspăta doamnă Mazăre s-a îndreptat spre o terasă de fițe din București, potrivit Spynews. 

Cu toții au petrecut câteva ore la acel restaurant, sărbătorind fericitul eveniment cu mâncăruri fine și băuturi rafinate. Roxana părea foarte fericită că a făcut pasul cel mare, zâmbind mai tot timpul. La un moment dat, tânăra a purtat o conversație telefonică mai multe minute, apoi s-a întors la convsersația cu cei care îi erau alături. Spre seară, blonda a mers acasă la sora ei, unde a fost surprinsă pe balconul apartamentului, fumând și vorbind la telefon. 

Mirii vor petrece 48 de ore în camera intimă

Radu Mazăre și Roxana Mihalache au dreptul să petreacă 48 de ore în camera intimă, însă se pare că „noaptea nunții” nu avea loc foarte curând. 

„Poți, dar nu e imediat. Este căsătorie, dar Roxana trebuie să legalizeze certificatul de căsătorie,  apoi să facă o cerere în calitate de soție, pentru că a intrat domnișoara Mihalache și a ieșit doamna Mazăre. Până se face, durează… După ce se va aproba, va petrece cu Radu 48 de ore”, a declarat Lizeta Haralambie, avocata lui Mazăre, pentru Antena Stars.

citește și...