Ce a facut Gheorghe Dincă cu trupul Luizei Melencu, tânăra de 18 ani dispărută în urmă cu 3 luni

29.07.2019, 13:59

Ancheta în cazul crimelor din Caracal ia amploare! Gheorghe Dincă, suspectul de 66 de ani, acuzat că le-a omorat pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, a fost reținut sâmbătă, 27 iulie. În fața anchetatorilor, el a recunoscut ce a făcut cu cele două tinere și a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

După ce a spus a spus că nu știe cine le-a omorât pe fete și a zâmbit la ieșirea de la audieri, Gheorghe Dincă a răbufnit în fața polițiștilor și chiar a plâns, declarând că nu știe cum a fost în stare să comită acele crime. În plus, a spus că nu își explică de ce le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melenceu.

Ce a facut Gheorghe Dincă cu trupul Luizei Melencu, tânăra de 18 ani dispărută în urmă cu 3 luni

Luni dimineață, 29 iulie, Gheorghe Dincă a fost dus la locul unde a mărturisit că i-a aruncat trupul Luizei Melencu, pe care a răpit-o în luna aprilie.

Criminalul de 66 de ani a fost dus în zona Barajului de la Stoeneşti, acolo unde Oltul se varsă în Dunăre. Locul se află la 14 km de Caracal. În fața anchetatorilor, Dincă a povestit pas cu pas cun a răpit-o pe Luiza.

Fata de 18 ani a trecut printr-un calvar greu de îndurat. A fost ținută prizonieră și violată timp de 3 luni, apoi a ucis-o cu sânge rece la mijlocul lunii iulie, după ce ar fi aflat că dosarul ei a ajuns la DIICOT.

Sursa: stiripesurse.ro

citește și...