Ce a făcut Bianca Drăguşanu după ce a anunţat că divorţează de Alex Bodi! A plâns în mijlocul străzii şi…

03.11.2019, 18:20
Ce a făcut Bianca Drăguşanu după ce a anunţat că divorţează de Alex Bodi! A plâns în mijlocul străzii şi...
Ce a făcut Bianca Drăguşanu după ce a anunţat că divorţează de Alex Bodi! 

Viaţa merge mai departe pentru Bianca Drăguşanu, după ce a anunţat că divorţează de Alex Bodi. Vedeta şi omul de afaceri au fost căsătoriţi doar 3 luni.

Ce a făcut Bianca Drăguşanu după ce a anunţat că divorţează de Alex Bodi!

Imediat după ce a depus actele de divorţ la notar, Bianca Drăguşanu s-a întâlnit cu Alex Bodi. Deşi au anunţat că s-au despărţit, imaginile cu cei doi au uimit pe toată lumea.

Blondina şi fostul ei partener au stat îmbrăţişaţi, în mijlocul străzii, ba chiar s-au sărutat cu foc şi au plâns, semn că şi-au luat rămas bun unul de la celălalt. Fosta prezentatoare tv a hotărât să pună punct căsniciei cu Alex Bodi, după ce bărbatul ar fi agresat-o fizic în repetate rânduri.

La nici o zi după ce a trecut pe la notar, Bianca Drăguşanu nu a stat închisă în casă, ci a mers la mall cu fetele. Blondina a fost surprinsă în timp ce se plimba cu prietenele sale, într-un centru comercial din nordul Capitalei.

Tinerele au luat masa împreună, iar apoi s-au oprit la cinematograf. Bianca Drăguşanu părea mai veselă ca oricând şi nimic nu trăda că ar trece printr-o perioadă grea.

Zilele trecute, Alex Bodi a publicat un mesaj dur pe Instagram, după despărţirea de Bianca Drăguşanu.

”Oamenii te provoacă până scot la iveală cea mai urâtă latură a ta, apoi se prefac în victime”, a scris acesta pe reţelele de socializare.

citește și...