Ce a declarat Adelina Pestrițu despre nunta lui Brigitte cu Florin Pastramă

10.07.2019, 12:36

Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, au participat la nunta lui Brigitte Sfăt cu Florin Pastramă, weeekend-ul trecut. După petrecerea grandioasă care a avut loc la un local de fițe din Capitală, bruneta a făcut câteva declarații despre eveniment.

Ce a declarat Adelina Pestrițu despre nunta lui Brigitte cu Florin Pastramă

‘Pe Brigitte o cunosc de ceva vreme, ea a venit si la botezul nostru, este o tipa foarte OK, foarte cerebrala din punctul meu de vedere. Chiar daca aparent este o femeie impulsiva, este normal, este o femeie puternica, asa cum ar trebui sa fie orice femeie, sa stie ce vrea de la viata, iar ea cu siguranta este capabila sa bata cu pumnul in masa daca isi doreste ceva din toata inima’, a declarat Adelina Pestrițu, la Pro Tv.

În plus, Adelina a povestit că s-a uitat la show-ul ‘Ferma, un nou început’, acolo unde Brigitte și Florin s-au îndrăgostit.

‘Cred ca toata tara i-a urmarit, sunt savurosi impreuna si imi place ca, chiar daca exista situatii-limita in cuplul lor, asa cum am vazut cu totii pe ecrane, intr-un final, stiu ei cum sa le gestioneze, sa le managerieze, pentru ca finalul sa fie unul fericit. Dovada este aceasta nunta, care cu siguranta s-a intamplat din dragoste, se vede ca se iubesc.

Le doresc sa se respecte, casa de piatra impreuna si sa faca si copii. Daca tot am venit la nunta, sa venim si la botez si tot asa, sa petrecem in numele iubirii. Sa fie sanatosi, sa fie fericiti, e foarte important sa se bazeze unul pe celalalat, sa se sustina si sunt convinsa ca binele invinge raul totdeauna’, a mai spus ea.

citește și...