Cazul „dispariției” Elenei Udrea! Nimeni nu știe în ce țară se află fostul ministru cu adevărat

08.07.2019, 09:46
Cazul „dispariției” Elenei Udrea! Nimeni nu știe în ce țară se află fostul ministru cu adevărat

Elena Udrea a plecat din Costa Rica, însă nimeni nu știe cu certitudine care e destinația către care se îndreaptă. Fostul ministru nu a părăsit Costa Rica singură, ci alături de mama și fiica sa. 

Potrivit Mediafax, omul de afaceri Cornel Tăbăcaru, un apropiat al lui Udrea, aceasta ar fi vorbit în urmă cu câteva zile despre o plecare la Londra. 

„Din informațiile noastre – în sensul că nu a vorbit cu nimeni, din ce știm noi – ea trebuia să se îmbarce pentru Londra. Ea trebuia să se îmbarce pentru Londra și să se întoarcă în Costa Rica. Dar faptul că poza a surprins-o împreună cu mama și copilul ei a schimbat planul de acum 2-3 zile. (…) Din punct de vedere al legii din Costa Rica, ea nu are voie să se întoarcă în țara de origine. (…) Din zvonurile din Costa Rica ce știu eu, intenția ei nu mai era să stea, intenţia ei era să renunțe la aplicația de refugiu și să întoarcă în România în ideea în care ea spune că nu mai are nicio treabă cu legea și nici că cei din România i-ar pregăti ceva gen Radu Mazăre, să scoată din sertare nu știu ce. (…) Dacă este în avionul de Londra, vă dau scris că se întoarce în Costa Rica”, a declarat omul de afaceri.

Potrivit unei persoane care a surprins-o pe Udrea în aeroportul din San Jose, aceasta, împreună cu mama și fetița sa, s-a îmbarcat cu destinația Frankfurt, la clasa economică. 

Fostul ministru se află în Costa Rica de la începutul lui 2018. Udrea a fost arestată, în octombrie anul trecut, după ce Interpol a emis mandat la solicitarea României, apoi eliberată în decembrie după decizia CCR.

 

citește și...