Caz şocant în Piatra Neamţ! O copilă de 2 ani bătută, jignită și batjocorită într-o creșă

05.11.2019, 19:14
Caz şocant în Piatra Neamţ! O copilă de 2 ani bătută, jignită și batjocorită într-o creșă

O fetiță de 2 ani și 3 luni din Piatra Neamț a trecut prin clipe groaznice. Micuța a fost bătută, jignită și batjocorită chiar de îngrijitoarea sa. Părinţii au alertat imediat autorităţile, după ce au aflat ce se întâmplă cu micuţa.

Părinții copilei au înţeles că ceva este în neregulă cu această după ce fetița a devenit agitată și plângea, spunându-le părinților că nu vrea să mai meargă la creșă.

Pentru a afla adevărul, părinţii au montat un dispozitiv în gentuța acesteia. După ce au ascultat o înregistrare de 8 ore aceştia au luat imediat măsuri.

„Stai pe oliţă, că-ţi sucesc capul la spate’’, ”Dă să te schimb că te-a adus mă-ta nespălată, c…ă la fund, nesimţito!”, sunt doar câteva dintre lucrurile pe care copila le-a auzit la creșă, potrivit stirilekanald.ro

În urma incidentului șocant, părinții copilei au depus plângere, iar acum, oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz.

”La sediul Poliției municipiului Piatra Neamț s-a prezentat un bărbat, de 42 de ani, din localitatea Alexandru cel Bun care a sesizat faptul că fiica sa minoră, de 2 ani și 3 luni ar fi fost victima unei agresiuni în timp ce se afla la creșă. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și purtare abuzivă, în care se efectuează cercetări în vederea stabilirii, cu exactitate, a situației de fapt”, a declarat pentru tvmneamt.ro, purtătorul de cuvant al IPJ Neamţ.

citește și...