Catinca Roman, despre operația mamei sale, Mioara Roman. ”Bine că nu a fost ceva mai grav”

19.01.2021, 10:48
Catinca Roman, despre operația mamei sale, Mioara Roman. ”Bine că nu a fost ceva mai grav”
Catinca Roman, despre operația mamei sale, Mioara Roman. ”Bine că nu a fost ceva mai grav”

Catinca Roman, fiica cea mare a Mioarei Roman, a făcut declarații despre starea de sănătate a mamei sale, care urmează să fie operată.

Mioara Roman se confruntă cu probleme de sănătate.  Mioara Roman are multe afecțiuni, printre care, cea mai gravă, este o formă foarte agresivă de Parkinson. În prezent, mama Oanei Roman se află internată la spital și urmează să fie supusă unei intervenții chirurgicale. De altfel, în data de 13 ianuarie, Oana Roman le spunea fanilor săi de pe rețelele de socializare că o va interna pe mama sa, Mioara Roman.

Catinca Roman, fata cea mare a Miorei Roman, a făcut declarații, pentru click.ro, despre starea de sănătate a mamei sale. „Mama va fi operată miercuri, iar vineri doctorii îi vor da drumul din spital. Are piatră la bilă, însă din cauză că e foarte mare, îi vor scoate colecistul cu totul. Bine că nu a fost ceva mai grav”, a spus Catinca Roman.

Mioara Roman a avut probleme de sănătate și în luna decembrie

La mijlocul lunii decembrie, Mioara Roman s-a simțit foarte rău, iar Oana Roman a chemat de urgență o ambulanță.

„Mama s-a simțit foarte rău, a trebuit să chem salvarea. Am chemat o salvare privată, pentru că altfel probabil aș fi așteptat 2-3 zile. Au venit în 45 de minute. I-au făcut un control și au hotărât să o ia la spital pentru mai multe investigații. Numai că la spital, din cauza situației cu Covid-ul, eu nu am putut să intru și mi-au spus că mă vor suna, să mă țină la curent cu starea ei. Deci prea multe vești nu am”, spunea Oana Roman atunci.

”Norocul meu e că a venit salvarea destul de repede, eram foarte speriată de faptul că o să vină foarte greu. Avantajul că având un abonament la spital privat, lucrurile s-au mișcat puțin mai repede. Vă mulțumesc mult pentru toate gândurile. Doamne ajută!”, adăuga ea.

citește și...