Câți euro lua Ștefan Bănică pe vremea când era vedetă la Pro TV. Încasări fabuloase pentru artist

02.03.2020, 15:14
Câți euro lua Ștefan Bănică pe vremea când era vedetă la Pro TV. Încasări fabuloase pentru artist
Câți euro lua Ștefan Bănică pe vremea când era vedetă la Pro TV. Încasări fabuloase pentru artist

Pe vremea când era vedetă la postul de televiziune Proo TV, Ștefan Bănică Junior încasa bani frumoși, spre deosebire de colega lui de la emisiunea ”Dansez pentru tine”.

Ștefan Bănică Junior a prezentat ani de zile show-ul ”Dansez pentru tine”, de la Pro TV, emisiune care s-a bucurat de mare succes la public.

“Dansez pentru tine” a fost unul dintre cele mai scumpe formate ale PRO TV, iar bugetul era serios sporit de onorariul lui Bănică. Artistul ar fi încasat 25.000 de euro pe seară, 100.000 pe lună şi 300.000 pe sezon, potrivit libertatea.ro. Astfel, după 14 sezoane “Dansez pentru tine” (câte a au fost din 2006 până în 2013, în unii ani câte două), artistul ar fi avut în cont 4.200.000 de euro, conform sursei citate.


Iulia Vântur, colega de prezentare a lui Ștefan Bănică Junior, ar fi încasat 5.000 de euro.


Ştefan Bănică Jr. a absolvit Liceul teoretic I.L. Caragiale în anul 1985 şi IATC cinci ani mai târziu, la secţia de actorie, clasa profesorului Ion Cojar. În anul 1987, l-a interpretat pe Mihai, tânărul îndrăgostit din “Liceenii”, rol cu care a încântat generații după generații de români. În ceea ce privește viața personală, artistul a trăit o poveste de dragoste cu Camelia Constantinescu, cea care i-a dăruit primul copil, Radu Ștefan. Camelia Constantinescu nu a fost căsătorită oficial cu Bănică, cei doi despărțindu-se în anul 2005. În ianuarie 2006, Ștefan Bănică Jr. s-a căsătorit cu vedeta de televiziune Andreea Marin, care a născut, pe 15 decembrie 2007, o fetiță pe nume Ana Violeta, cel de-al doilea copil al artistului. În octombrie 2013, el a divorțat de Andreea Marin. Din anul 2013, celebrul artist are o relație cu cântăreața Lavinia Pîrva, împreună cu care are un băiețel.

citește și...