Câți bani vor primi de la guvern familiile victimelor accidentului din Ialomița

11.10.2019, 15:31
Câți bani vor primi de la guvern familiile victimelor accidentului din Ialomița
Familiile victimelor accidentului din Ialomița vor primi bani de la guvern

La două săptămâni de la tragedia care a lovit satul Munteni, din Buzău, guvernul a aprobat astăzi alocarea de ajutoare de urgență pentru familiile victimelor. 

Pe 5 octombrie, un TIR a spulberat un microbuz în care se aflau mai multe femei care făceau naveta spre București, unde lucrau. Zece persoane au decedat în urma groaznicului accident rutier, iar șapte au fost rănite. 

Fiecare familie va primi 5.000 de lei

Guvernul a decis astăzi ca famillile victimelor să primească ajutor financiar de 122.000 de lei din partea statului. Fiecare familie care are un membru decedat sau rănit în accident va primi 5.000 de lei, iar fiecare minor rămas orfan câte 3.000 de lei. 

„Ajutoare de urgență în valoare de 122.000 lei pentru familiile afectate de accidentul rutier produs în județul Ialomița. Pentru fiecare familie care are un membru decedat sau rănit în accident, Hotărârea de Guvern aprobată astăzi (vineri, n.r) prevede acordarea unui ajutor de urgență în valoare de 5.000 lei, iar pentru fiecare minor aflat în întreținerea uneia dintre aceste persoane se acordă un ajutor suplimentar de 3.000 lei”, scrie în comunicatul de presă emis de Ministerul Muncii.

 

citește și...