Câți bani le-a dat Gigi Becali bacșiș chelnerilor de la nunta fiicei sale

13.10.2019, 13:15
Câți bani le-a dat Gigi Becali bacșiș chelnerilor de la nunta fiicei sale
Gigi Becali le-a dat bacșiș chelnerilor de la nuntă

Teodora, fata cea mare a lui Gigi Becali, s-a căsătorit ieri religios. Petrecerea, care l-a costat pe afacerist peste 500.000 de euro, a avut loc la Palatul Snagov și cei 1.000 de invitați au petrecut până dimineață. 

Nunta Teodorei Becali a fost una grandioasă, iar invitații numai unul și unul, printre care numeroase VIP-uri din diverse domenii. 

Meniul a fost unul exclusivist, iar invitații s-au distrat de minune. Muzicienii care au cântat la fastuosul eveniment au fost pe placul tuturor, iar socrul mic a apreciat în special momentul oferit de Pindu. Patronul de la FCSB a scos din buzunar mii de euro în timp ce iubitul interpret de folclor machidonesc cânta alături de formație. 

Gigi Becali le-a dat chelnerilor bacșiș câte 50 de euro

La finalul petrecerii de la Palatul Snagov, Becali a dorit să îi recompenseze pe ospătarii care au fost foarte prompți și atenți pe toată durata evenimentului. Cancan scrie că afaceristul a dat câte 50 de euro fiecăruia dintre ei. 

Pe parcursul nopții, mireasa a dorit să mulțumească public familiei pentru tot ce a făcut pentru ea. „Tată, eu îți mulțumesc pentru tot! Tu și mama ați făcut totul pentru mine”, a spus Teodora.

Becali i-a răspuns imediat: „Acum, gata, e liberă! I-am spus: ‘Cât ești la mine…’ Ea a spus mulțumesc pentru cum ne-ați crescut. Le-am spus: ‘Cât sunteți la mine, faceți ca mine. După aia, când vă măritați, faceți ca bărbații voștri!”. Acum nu vrea să facă nici casă în curte. Am loc. Am luat 30.000 de metri. Vreau să fac casă în curte pentru ei! Nu vrea. ‘Să ne comande tata și după ce m-am măritat?’”.

citește și...