Câţi bani câştigă Mariah Carey în fiecare an, cu piesa ”All I Want for Christmas”

16.12.2021, 18:44

Mariah Carey câștigă o avere uriașă din ”All I Want for Christmas” în fiecare an. Cântăreața a avut deja o carieră de mare succes. Mariah Carey nu vrea multe de Crăciun, este un singur lucru de care are nevoie și acela este ca fanii să-i asculte cântecul de Crăciun neîncetat.

”All I Want for Christmas” a fost lansat în 1994 și a propulsat-o rapid pe Mariah Carey în topurilor de Crăciun an de an. Când avea doar 24 de ani, Mariah Carey a scris melodia ca parte a primului ei album de Crăciun (de asemenea, un succes extraordinar la acea vreme).

Cântăreața câștigă bani în fiecare an în timp ce ascultăm melodia ei iconică ”All I Want for Christmas” pe site-urile de streaming și la radio. Melodia este atât de populară, încât în 2019 a devenit numărul unu în Billboard Hot 100 din Statele Unite, la 25 de ani de la lansare. Nu e rău pentru o melodie despre care se spune că a durat aproximativ 15 minute pentru a fi compusă. A apărut și în Love Actually și a fost interpretată de vedete ca Ariana Grande, Mumford and Sons și Shania Twain.

Cât câștigă Mariah Carey în fiecare an

Un răspuns definitiv la această întrebare este destul de dat, deoarece fluxurile de drepturi din industria muzicală pot fi atât de greu de rezolvat. În 2019, Celebrity Net Worth a calculat că Mariah Carey câștigă între 600.000 și 1 milion de dolari în fiecare decembrie.

Un raport din 2017 de la The Economist estimează că „All I Want for Christmas Is You” i-a adus lui Mariah 60 de milioane de dolari între 1994 și 2016. Aceasta înseamnă aproximativ 2,6 milioane de dolari pe an – fără a lua în calcul redevențele din Marea Britanie sau piesele în flux. În 2020, Mariah Carey a colaborat cu Apple Music pentru o ediție specială de Crăciun pe Apple TV+. Specialul Magical Crăciun al lui Mariah Carey a adus cu siguranță câteva milioane în buzunarul cântăreței – dar termenii înțelegerii nu au fost niciodată dezvăluiți.

Ce avere are artista

După ce a doborât recorduri la debutul ei, Mariah a continuat să facă acest lucru de-a lungul carierei sale de peste 30 de ani. Cu o serie de premii, inclusiv Grammy, Billboard Music Awards și o introducere în Hall of Fame, nu este surprinzător faptul că Mariah Carey a acumulat o avere netă de 520 de milioane de dolari.

 

citește și...