Câți bani câștigă Delia pentru un concert! Artista încasează sume impresionante

19.07.2019, 17:11
Câți bani câștigă Delia pentru un concert! Artista încasează sume impresionante
Delia încasează sume fabuloase din concerte

Delia Matache este una dintre cele mai iubite cântărețe autohtone și se bucură de aproape două decenii de simpatia publicului de toate vârstele, așa că nu e greu de înțeles că sumele pe care le primește Delia pentru un concert sunt deloc de neglijat. 

Concerte speciale de 90.000 de euro

Potrivit cancan.ro, solista ar solicita 10.000 de euro pentru o oră de cântat, iar pentru un recital de 15 minute 3.900 de euro. Când vine vorba despre nunți și petreceri private, prețul pleacă de la 19.000 de euro, însă există și un spectacol special, pentru care Delia își bagă în buzunar nu mai puțin de 90.000 de euro. 

Fosta solistă de la N&D a urmat cursurile Liceului de Muzică Dinu Lipatti, apoi a absolvit Conservatorul, fiind susținută întotdeauna de mama sa, Gina, care este cântăreață de muzică populară. 

Delia a lansat primul album solo în 2003

Delia a devenit cunposcută în 1999, atunci când a debutat în muzică în trupa N&D, alături de Nick, și au lansat împreună hituri precum „Vino la mine”, „Vreau să plâng” sau „Nu e vina mea”. 

Primul videoclip solo al Deliei, „Un calculator, o șansă în plus” datează din 2000, iar versurile și muzica piesei au fost scrise de Loredana Groza. În 2003 artista a lansat primul album solo, „Parfum de fericire”, iar de atunci au urmat nenumărate hituri și concerte memorabile. 

 

citește și...