Câți bani câștigă Andra și Cătălin Măruță pe lună! Orice cuplu ar fi invidios

30.10.2019, 13:25
Câți bani câștigă Andra și Cătălin Măruță pe lună! Orice cuplu ar fi invidios
Câți bani câștigă Andra și Cătălin Măruță pe lună! 

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Ambii lucrează la același post de televiziune, iar pe lună încasează sume frumușele, care ar face invidios orice cuplu.

Câți bani câștigă Andra și Cătălin Măruță pe lună!

Conform Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, Andra ar avea un salariu de aproximativ 10.00 de euro pe lună ca jurat al emisiunii ‘Românii au Talent’.

Însă aceștia nu sunt singurii bani pe care îi încasează lunar artista. Andra mai este jurat și la emisiunea Vocea României Junior, acolo unde ar încasa aceeași bani ca și la ‘Românii au Talent’. În plus, mai are și concerte pe bandă rulantă. Pentru o singură prestație, vedeta ar cere în jur de 6.000 de euro.

Și soțul ei, Cătălin Măruță, aduce sume enorm în casă. Prezentatorul tv câștigă aproximativ 15.000 de euro la emisiunea ‘La Măruță’, iar din evenimente private mai produce cam 2.000 de euro.

‘Nu există familie perfectă. Fiecare familie este diferită, funcționează după regulile proprii, își rezolvă problemele, evoluează. Absolut toate cuplurile au și momente de criză, iar a te certa e un lucru care poate rezolva multe, te descarci, spui ce frustrări ai. Și noi ne certăm, evident. Important este că fiecare moment tensionat se încheie cu iertare, că ne înțelegem punctele de vedere și ne îmbrățișăm’, spunea artista în trecut. 
citește și...