Câți bani a câștigat Mirela Vaida din televiziune! Cum a ajuns să prezinte ‘Acces Direct’

04.12.2019, 21:45
Câți bani a câștigat Mirela Vaida din televiziune! Cum a ajuns să prezinte 'Acces Direct'
Câți bani a câștigat Mirela Vaida din televiziune!

Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune, însă recunoaște că drumul nu a fost deloc ușor. În prezent, ea este la cârma emisiunii ‘Acces Direct’, de la Antena 1.

Câți bani a câștigat Mirela Vaida din televiziune!

Prima dată a apărut la un post local din Iași, orașul natal, și a avut loc când era încă la liceu. A urmat apoi Facultatea de Drept și a descoperit că îi plăcea să apară pe sticlă. Mirela Vaida a devenit destul de cunoscută după ce a prezentat emisiunea ‘Mireasă pentru fiul meu’.

Înainte de a deveni celebră, prezentatoarea tv a a mărturisit că s-a descurcat destul de greu cu finanțele.

‘Am stat în căminul facultăţii, eram câte şase fete în cameră, aveam paturi suprapuse, băi mixte, foarte urâte, foarte murdare. Am trecut prin toate etapele. Să ştii că m-au ajutat lucrurile astea, mi-au dat o oarecare independenţă, o anumită putere. Nu am făcut niciodată ifose foarte multe, m-am mulţumit cu puţinul care mi s-a dat. Am cules ce e bun din situaţie. Am trăit viaţa de student la maximum, fără prea mulţi bani de buzunar, cu pâine cu pateu şi suc accidulat, ca să ne ţină treji toată noaptea, ca să învăţăm în sesiune. A fost frumos, nu regret nimic şi aş lua-o oricând de la capăt.

În anul doi de facultate mi-a venit primul job. M-au chemat să dau probe pentru reporter. Şi mă ştii ca eu sunt guralivă, eram şi studentă la Drept. Îmi plăcea să mă aud. Aveam nervii tari. M-au promovat destul de repede şi am ajuns să fac o emisiune destul de lungă, de matinal. Toată viaţa m-a urmărit emisiunea în direct. Nu s-au lipit de mine emisiunile înregistrate’, a mărturisit Mirela Vaida, într-un interviu pentru revista OK!

‘Venea maşina de la televiziunea la care lucram şi mă lua de la scara căminului. Cine mai era ca mine, aveam maşină cu şofer. Şi câştigam o grămadă de bani, 1.400 de lei astăzi. Mama era învăţoare şi avea doar 1.000 de lei’. 

Cât despre formatul “Acces direct”, vedeta a recunoscut că nu se aștepta ca ea să prezinte această emisiune.

‘Nu m-am aşteptat niciodată să prezint ”Acces direct”, o emisiune cu atâta vechime. Se ştia clar care este prezentatorul, care este formatul. În momentul în care am intrat în concediu pentru copil nu mai aveam nici un proiect, nu mă gândeam să revin atât de repede pe TV, chiar dacă mi-aş fi dorit. Mă gândeam la proiecte de divertisment, care mi s-au şi propus, la emisiuni săptămânale, dar iată că am ajuns aici şi mă bucur’, a mai adăugat ea.

Sursa: okmagazine.ro

citește și...