Cătălin Țîră și „Prințesa telefoanelor”, mai îndrăgostiți ca în prima zi! Au “călărit” împreună un ski-jet la mare

07.08.2019, 20:18
Cătălin Țîră și „Prințesa telefoanelor”, mai îndrăgostiți ca în prima zi! Au călărit împreună un ski-jet la mare
Cei doi sunt împreună de mai bine de un an

De mai bine de un an, fotbalistul Cătălin Țîră și Alexandra Mirea, cunoscută ca „Prințesa telefoanelor” trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Recent, cei doi au fost surprinși de paparazzi pe țărmul Mării Negre, acolo unde se relaxau sub razele soarelui. Plictisiți să stea la plajă și dornici de puțină adrenalină, atacantul și logodnica sa s-au aventurat într-o plimbare cu ski-jetul.

Cătălin Țîră și „Prințesa telefoanelor”, mai îndrăgostiți ca în prima zi

Atât Alexandra, cât și Cătălin erau echipați corespunzător, iar „Prințesa telefoanelor” avea și mănuși speciale, pentru a putea conduce ski-jetul. Cei doi amorezi au dat o tură prin valuri, apoi au revenit la mal.

Blondina nu a putut sta departe de telefon nici măcar în scurta plimbare, demonstrând că și pe litoral este „Prințesa telefoanelor”. Ce-i drept, era pregătită pentru asta, așezându-și telefonul într-o husă specială, etanșă, rezistentă la apă.

După două relații eșuate, cu Anda Adam și cu Ilinca Vandici, fotbalistul de la echipa elenă Episkopi s-a reorientat, la jumătatea anului trecut, către Alexandra, fiica lui Radu Mirea, patronul Arsis, supranumit  Regele telefoanelor” deoarece este deţinătorul celei mai mari rețele de magazine telecom din România. Înainte să se „combine” cu sportivul, Alexandra a avut o relație năbădăioasă cu Bombo, fratele Ralucăi Pastramă, soția lui Pepe.

 

 

citește și...