Cătălin Moroșanu, dezvăluri din căsnicie: “Când nu mai suporți persoana respectivă, fugi mâncând pământul” | Care este cel mai mare regret al luptătorului

11.11.2021, 15:06
Cătălin Moroșanu, dezvăluri din căsnicie: “Când nu mai suporți persoana respectivă, fugi mâncând pământul” | Care este cel mai mare regret al luptătorului

Cătălin Moroșanu a vorbit, recent, despre căsnicia cu Georgiana, soția sa, și a dezvăluit care sunt secretele unei căsătorii de durată. Mai mult, luptătorul a ținut să dezmintă zvonurile potrivit cărora ar urmă să divorțeze de soția sa.

Georgiana și Cătălin Moroșanu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 17 ani. Cererea în căsătorie a venit după 8 ani de relație.

Luptătorul are numai cuvinte de laudă la adresa soției sale, care știe să gestioneze relația chiar și de la distanță. Cătălin Moroșanu spune că, uneori, distanța este benefică în relație, “pentru că te ajută să ții focul aprins și să întreții și dorul”.

“Distanța poate că a fost și bună pentru că te ajută să ții focul aprins și să întreții și dorul”

“În familie, n-am simțit răceală pentru că mereu soția mea când simte că stau prea mult la București îmi spune hai acasă, treci acasă. Așa că am stat acasă două săptămâni, cuminte, frumos. Trebuie în viață să îți dai seama că sunt anumite lucruri pe care trebuie să le faci la un moment dat. Distanța poate că a fost și bună pentru că te ajută să ții focul aprins și să întreții și dorul”, a declarat Cătălin Moroșanu.

Luptătorul spune că relația cu soția sa este una naturală, formată din doi coechipieri. Între cei doi nu există reguli prestabilite, ci totulvine de la sine.

“În momentul când nu mai suporți persoana respectivă, fugi mâncând pământul. Noi, în anii ăștia, nu am avut niciodată sentimental ăsta, de a nu ne suporta. Eu am fost cu Georgiana într-o vacanță în Thailanda, am stat împreună, nu simțeam că ne deranjăm unul pe altul. Suntem o echipă. Nu eram stresați, ne plăcea compania. Nu plec de la premisa că e nevasta mea și trebuie să mă comport frumos. Vine de la sine. Dacă cineva este destinat să fie în viața ta, mergi până la capăt”, a mai spus Cătălin Moroșanu.

Care este regretul luptătorului

Însă, distanța față de familie are și o altă latură. Luptătorul spune că fiica lui i-a simțit lipsa, iar el nu a fost prezent în momentele importante din viața ei.

“Singurul meu regret este că nu am stat mai mult lângă fata mea, să văd cum crește, să mă bucur de momentele importante din viața ei”, a mărturisit luptătorul.

citește și...