Câtâlin Măruță, instruit de copiii săi în plină pandemie de coronavirus. Cum îl pregătesc David și Eva

18.03.2020, 09:19
Câtâlin Măruță, instruit de copiii săi în plină pandemie de coronavirus. Cum îl pregătesc David și Eva
Câtâlin Măruță, instruit de copiii săi în plină pandemie de coronavirus. Cum îl pregătesc David și Eva

Prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță a mărturisit că cei doi copii ai săi sunt foarte atenți și au grijă ca tatăl lor să își ia toate măsurile de precauție contra conronavirusului.

Cei doi copii ai lui Cătălin Măruță și ai Andrei, David și Eva, au învățat pe de rost măsurile de siguranță necesare în lupta împotriva coronavirusului.

Copiii îi reamintesc zilnic prezentatorului de televiziune ce trebie să facă înainte de a pleca la televiziune, pentru a se proteja.

”Copiii mei se simt în singuranță și conștientizează că oamenii se ajută reciproc. Știu că cei mari muncesc la măsuri pentru ca, în cel mai scurt timp, ei să se ducă din nou la școală, grădiniță ori la petreceri, în siguranță. David și Eva  s-au implicat în situația pe care o cere însăși rutina mea profesională.

Atunci când plec din casă să am mască, Eva îmi mai pune și câteva în buzunare, de asemenea șervețele dezinfectante, extra, câteva perechi de mânuși de unică folosință. Și de gura lor nu uit să mă descalț la intrare, să dau jos geaca și mi se indică explicit că trebuie să mă spăl pe mâini. După care putem vorbi”, a declarat Cătălin Măruță pentru libertatea.ro.

Numărul cazurilor de COVID-19 în România a ajuns la 217. 16 persoane au fost vindecate. 29 de cazuri noi au fost confirmate ieri până la ora 18:00.

Toate persoanele nou confirmate pozitiv cu COVID-19 sunt fie contacți ale unor cazuri pozitive, fie persoane aflate în carantină. Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 26 și 64 de ani.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 3.373 de persoane. Alte 18.965 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

La nivel global sunt 180.159 de cazuri confirmate de coronavirus. 7.103 persoane au murit și 80.236 au fost vindecate.

citește și...