Cătălin Măruță, declarație emoționantă despre Andra: „I-aș mai dărui un inel”

28.09.2019, 15:37
Cătălin Măruță, declarație emoționantă despre Andra: „I-aș mai dărui un inel”
Cătălin Măruța i-a transmis un mesaj emoționant Andrei

Cătălin Măruță i-a făcut o declarație emoționantă Andrei. Prezentatorul TV a dezvăluit într-un interviu că ar cere-o din nou în căsătorie pe cea care i-a dăruit doi copii. 

Prezentatorul TV a vorbit într-un interviu recent pentru Libertatea pentru femei despre viața de familie, despre postura de părinte, dar și despre concediu. 

Întrebat care este cel mai greu lucru în meseria de părinte, Măruță a spus: „Să înghesui în 24 de ore atât de multe lucruri: joacă, teme, muncă, trafic, de toate”. 

Cătălin Măruță: „Dacă aș lua-o de la capăt, aș cere-o din nou în căsătorie”

Pus în fața provocării de a-i transmite Andrei că o iubește fără să folosească vorbe, Cătălin a răspuns: „I-aș mai dărui un inel, să știe că, dacă aș lua-o de la capăt, aș cere-o din nou în căsătorie”.

Pentru că vedeta TV a revenit destul de recent din vacanță, a vorbit și despre lucurile pe care le face în concediu: „Rutina mea e legată strâns și de programul Andrei și al copiilor, îi duc la școală și la grădiniță. Când suntem în vacanță nu ne mai trezim cu alarmă, ci când vrem noi sau mai degrabă când vrea Eva, ea e cea mai matinală! Ne luăm micul-dejun liniștiți, fără grabă, și ne facem planuri ca să petrecem ziua cât mai plăcut împreună. Mergem la picnic, la piscină, la film, avem musafiri. Desigur, plecăm și câteva zile la mare, anul ăsta am mers în Grecia și în Turcia, unde ne bălăcim mult și pierdem complet noțiunea timpului. Ne relaxăm, pur și simplu! Acum că vacanța s-a terminat, eu mă duc la redacție în fiecare zi, iar serile le petrec cu familia. Așa cum face mai toată lumea, presupun”.

 

citește și...