Cătălin Botezatu, vorbe grele la adresa Iuliei Albu: „Dacă nu era Mihai Albu, ea nu exista!”

15.11.2019, 11:32
Cătălin Botezatu, vorbe grele la adresa Iuliei Albu: „Dacă nu era Mihai Albu, ea nu exista!”
Cătălin Botezatu, vorbe grele la adresa Iuliei Albu

Cătălin Botezatu i-a adresat vorbe grele Iuliei Albu. Designerul spune că fosta jurată de la „Bravo, ai stil” îi datorează notorietatea lui Mihai Albu, fostul ei soț. 

După ce a trecut printr-o perioadă grea din cauza problemelor de sănătate, Botezatu a revenit cu forțe proaspete și a lansat o nouă colecție. Cu această ocazie, creatorul de modă a oferit un interviu, pentru Cancan. 

Cătălin Botezatu, vorbe grele la adresa Iuliei Albu

Din câte se pare, conflictul dintre Bote și Iulia Albu continuă și nu pare să se apropie prea curând de final. Designerul a făcut afirmații dure despre fosta sa colegă de emisiune. 

„Dacă nu era emisiunea ”Bravo, ai stil!”, nu exista. Mai bine zis dacă nu era un Mihai Albu, de care ea s-a agățat pentru că credea că o să o ajute. El a ajutat-o cât a putut, dar omul nu avea așa de mulți bani cum ea a crezut. Nu i-a permis să-i ”omoare” clienții cum ea a făcut-o. Ea i-a îndepărtat și clienții și creatorii cu care el lucra. Inclusiv eu am lucrat cu el, dar nu din cauza ei am încetat colaborarea. Iulia e o fată ok, a încercat să meargă printre jaloane și încearcă să supraviețuiască cum e firesc”, a declarat Cătălin.

Conflictul dintre Iulia Albu și Cătălin Botezatu a izbucnit la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu, care a avut loc la începutul lui mai, anul acesta. 

La slujba din biserică, fosta soție a lui Mihai Albu a ținut un discurs și a spus că unii dintre cei prezenți la funeralii au venit „pentru a fixa cuiul pe care i l-au bătut deja de mult în sicriu”. Botezatu s-a arătat deranjat de comentariile Iuliei, spunând: „A început să spună că unii au venit aici să bată cuie, lucru care m-a durut. Eu chiar am avut o legătură puternică și de amiciție cu Răzvan Ciobanu, l-am ajutat mereu, l-am iertat dacă, în unele momente, poate am întâmpinat probleme. De aceea, acum, nu înțeleg atitudinea Iuliei și atacurile ei fără noimă”.

citește și...