Cătălin Botezatu, declarații despre Florin Pastramă! Ce spune designerul despre soțul lui Brigitte

11.07.2019, 11:10
Cătălin Botezatu, declarații despre Florin Pastramă! Ce spune designerul despre soțul lui Brigitte
Cătălin îl cunoaște personal pe Pastramă

Designerul Cătălin Botezatu este cunoscut pentru nonșalanța și sinceritatea sa. Recent, vedeta a vorbit despre Florin Pastramă și despre relația acestuia cu Brigitte Sfăt.

Juratul de la „Bravo, ai stil” a declarat, zilele trecute, pentru Wowbiz, că are o părere foarte bună despre Florin Pastramă, pe care îl și cunoaște personal. „Pe Florin îl cunosc, este un tip foarte OK, mi-a plăcut că la căsătoria lui religioasă a păstrat tradițiile, cu rasul bărbii și a tunsului, alături de cavalerii de onoare. El este un tip autentic, încă se obișnuiește cu această lume, cea în care ești numai în lumina reflectoarelor, și chiar cred că a venit în această căsnicie cu foarte multă iubire. Este un băiat minunat și chiar a avut curaj să facă pasul acesta…Glumesc, nu spun cu o tentă anume, ci este important să poți să te implici într-un angajament pe viață având lângă tine o femeie celebră!”, a spus Botezatu. 

Brigitte și Florin, care s-au cunoscut în emisiunea „Ferma”, s-au cununat civil pe 27 mai, iar cununia religioasă și petrecerea au avut loc duminica trecută, pe 7 iulie. 

 

citește și...