Cătălin Botezatu, declarații despre Florin Pastramă! Ce spune designerul despre soțul lui Brigitte

11.07.2019, 11:10
Cătălin îl cunoaște personal pe Pastramă

Designerul Cătălin Botezatu este cunoscut pentru nonșalanța și sinceritatea sa. Recent, vedeta a vorbit despre Florin Pastramă și despre relația acestuia cu Brigitte Sfăt.

Juratul de la „Bravo, ai stil” a declarat, zilele trecute, pentru Wowbiz, că are o părere foarte bună despre Florin Pastramă, pe care îl și cunoaște personal. „Pe Florin îl cunosc, este un tip foarte OK, mi-a plăcut că la căsătoria lui religioasă a păstrat tradițiile, cu rasul bărbii și a tunsului, alături de cavalerii de onoare. El este un tip autentic, încă se obișnuiește cu această lume, cea în care ești numai în lumina reflectoarelor, și chiar cred că a venit în această căsnicie cu foarte multă iubire. Este un băiat minunat și chiar a avut curaj să facă pasul acesta…Glumesc, nu spun cu o tentă anume, ci este important să poți să te implici într-un angajament pe viață având lângă tine o femeie celebră!”, a spus Botezatu. 

Brigitte și Florin, care s-au cunoscut în emisiunea „Ferma”, s-au cununat civil pe 27 mai, iar cununia religioasă și petrecerea au avut loc duminica trecută, pe 7 iulie.