Cătălin Botezatu a plecat într-o vacanță! Ce destinație exotică a ales

10.12.2019, 12:31
Cătălin Botezatu a plecat într-o vacanță! Ce destinație exotică a ales
Cătălin Botezatu a plecat într-o vacanță

Cătălin Botezatu a plecat într-o vacanță! După o perioadă foarte grea cauzată de probleme de sănătate, designerul a ales să meargă într-o destinație exotică.

După un diagnostic de cancer la colon și mai multe intervenții chirurgicale, Cătălin a simțit nevoia să se relaxeze departe de țară. 

Cătălin Botezatu a plecat într-o vacanță

Astfel, creatorul de modă a plecat într-o vacanță exotică, într-un loc însorit cu temperaturi de vară. Destinația pe care a ales-o este Maldive, unde s-a întâlnit și cu câțiva prieteni. Înainte să ajungă acolo, s-a oprit pentru câteva zile și în Dubai.

„Prin ce am trecut, în ultima perioadă, merit. Am făcut cele mai multe prezentări, am avut o campanie, am muncit mai rău decât munceam înainte. Am tot felul de afaceri care nu se încheie niciodată, mai ales că vorbim de magazine. Am părinţii, aşa că nu îmi permit să închid telefonul. Mă simt ok. Mi-am terorizat medicii pentru că îi întreb tot timpul dacă am voie sa fac aia şi aia, că după patru operaţii grele, sufli şi în iaurt. (…) Întotdeauna plec în vacanţe cu prietenii şi îmi fac vacanţele prelungite cu cei mai mulţi prieteni. Acum suntem doar cinci”, a spus Cătălin pentru Antena Stars. 

citește și...