Cătălin Botezatu a ajuns din nou pe mâinile medicilor! Ce a pățit juratul de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’

12.11.2020, 13:24
Cătălin Botezatu a ajuns din nou pe mâinile medicilor! Ce a pățit juratul de la 'Bravo, ai stil! Celebrities'
Cătălin Botezatu a ajuns din nou pe mâinile medicilor! Ce a pățit juratul de la 'Bravo, ai stil! Celebrities'

Cătălin Botezatu a ajuns din nou pe mâinile medicilor din Turcia. În prezent, cunoscutul designer se află la spital pentru mai multe investigații. 

În ultimii doi ani, juratul de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’ a suferit mai multe intervenții estetice dificile, după ce doctorii i-au descoperit o tumoră la colon. El a fost operat de urgență în Turcia.

Se pare că după ce i-a fost depistată tumora, doctorii au decis să-i taie acestuia jumătate de colon. Boala a lăsat, însă, urme vizibile, Cătălin Botezatu slăbind nu mai puțin de 12 kilograme în doar câteva luni.

Medicii i-au extirpat o tumoră din colon

Nu sunt în forma cea mai bună. Chiar mă uit așa la mine și îmi fac poze și vreau să postez, dar nu arăt bine. Am slăbit 12 kilograme. Nu sunt așa cum vreau să fiu. Nu mai am aceeași putere. Mi-am dat seama că cea mai importantă e sănatatea’, a spus Cătălin Botezatu pentru Antena Stars.

În ultima perioadă, Cătălin Botezatu nu s-a simțit deloc bine, așa că a decis să meargă la un control, de data aceasta la cardiologie, mai ales că are montate 5 stenturi la inimă din 2015. Potrivit Ciao.ro, creatorul de modă trebuia să meargă mai demult la un control, însă a tot amânat.

‘Sunt bine, ușor obosit pentru că am muncit foarte mult în această perioadă și mă resimt. Voi merge în perioada următoare, în maximum două săptămani, în Turcia, la control’, menționa el în urmă cu ceva timp.

A ajuns cu dureri insuportabile la o clinică din Turcia

Cătălin Botezatu a fost supus unei operaţii complicate la colon şi chimioterapiei, în 2019.

‘Sufeream foarte tare din punct de vedere fizic, deşi pozele de la mine de pe Instagram arătau altceva. Nu am trecut niciodată prin astfel de dureri. Tot ce vreau este să fiu sănătos şi să mă fac bine. E foarte greu când moartea îţi bate la uşă. Am trecut pe lângă moarte.

Am oprit practic cancerul. M-am speriat când am văzut cum arată operația. Sunt două cusături, una cu niște capse de metal, pe interior. A fost o durere groaznică după ce s-a dus anestezia. Au fost mulți medici, multe asistente în salon. Eram conectat la nu știu câte aparate, la nu știu câte fire. Am zis: «Doamne, ce am pățit? Ce mi se întâmplă?!»’, a povestit Cătălin Botezatu, aproape cu lacrimi în ochi, de pe patul de spital din Turcia.

citește și...