Cât de sexy este iubita lui Ciprian Marica. Ioana Marcu arată de milioane, deși a adus pe lume doi copii

26.08.2019, 14:40

Ciprian Marica este un bărbat norocos. Iubita lui, Ioana Marcu, arată extraordinar, deși a trecut prin două nașteri. Frumoasa blondină a făcut furori la plajă, în costum de baie.

Cât de sexy este iubita lui Ciprian Marica. Ioana Marcu arată de milioane, deși a adus pe lume doi copii

Ioana Marcu și-a etalat trupul de invidiat la mare, iar imaginile cu ea au încins Instagramul. Aflată în vacanță pe litoralul românesc, alături de cei doi copii ai săi, Ioana Marcu a atras toate privirile cu costumul întreg animal print. Nu este de mirare de ce Ciprian Marica s-a îndrăgostit de ea.

‘Ea e o fată simplă, care nu încearcă să epateze, o fată cu bun gust, dulce și sinceră. Cel mai important pentru mine la o fe­meie e să fie feminină, e cel mai mare atu. Frumusețea nu e primordială. Bineînțeles, primul lucru la care te uiți e aspectul fizic, dar apoi descoperi și alte lucruri’, spunea Ciprian Marica despre mama copiilor lui. 

Ciprian Marica și Ioana Marcu au împreună doi copii, însă nu sunt căsătoriți.

‘La noi nu s-a pus problema, nu am avut niciodată discuții pe tema căsătoriei. Ne e foarte bine așa cum suntem. Nu considerăm că o hârtie ar schimba lucrurile între noi. Dacă ar fi fost vorba despre nemulțumire sau un lucru pe care și l-ar fi dorit, până la urmă nu ar fi fost nicio problemă să o facem. Nu cred în tipare. Pur și simplu, dacă ești fericit în felul tău, de ce ai schimba lucrurile?’, mărturisea Ciprian Marica despre o posibilă nuntă cu Ioana.

citește și...