Cât de mult îți ții promisiunile în funcție de zodia în care te-ai născut

14.06.2021, 12:09
Cât de mult îți ții promisiunile în funcție de zodia în care te-ai născut
Cât de mult îți ții promisiunile în funcție de zodia în care te-ai născut

Semnul astral sub care o persoană s-a născut poate scoate la iveală și cât de mult își ține aceasta promisiunile pe care le face.

Unii nativi își țin toate promisiunile pe care le fac celorlalți, în timp ce alții fac promisiuuni însă uită total de cuvântul dat.

Iată, mai jos, care sunt nativii care își țin promisiunile și care nu.

Fecioarele își respectă cu orice cuvântul dat

Astfel, despre nativii din zodia Scorpionului se spune că sunt cei care își țin promisiunile indiferent de situuație. Odată ce și-au dat cuvântul vor face tot ce le stă în putință să nu-l încalce.

Nativii din zodia Fecioarei analizează foarte bine o situație înainte de a promite ceva. Însă, atunci când fac o promisiune este sigur că vor vor astfel încât să nu-și încalce cuvântul.

Persoanele născute în zodia Capricornului nu va promite niciodată nimic decât dacă este foarte sigur că își poate ține cuvântul dat. Și vor face întotdeauna eforturi ca promisiunea pe care a făcut-o cuiva să se realizeze, oricât de dificil ar fi.

Leii se țin întotdeauna de promisiune

Nativii din zodia Leu țin atât de mult la imaginea lor încât nu vor ca cei din jur să aibă ceva să-i reproșeze. Astfel că dacă promite ceva se va ține întotdeauna de cuvânt în primul rând pentru că vrea ca imaginea lui în fața celorlalți să fie fără reproș.

Și cei născuți în zodia Racului vor face orice să-și ducă la îndeplinire promisiunile făcute. Sunt în stare să munte și munții din loc doar ca să își respecte cuvântul dat.

Și nativii din zodia Taurului țin cu sfințenie să-și respecte cuvântul dat. Știu că au numai de pierdut în cazul în care nu duc la bun sfârșit promisiunile pe care le fac.

Taurii vorbesc fără să gândească

Cei născuți sub semnul Taurului obișnuiesc să facă des promisiuni, însă de multe ori își dau seama după că au vorbit fără să gândească și că nu-și pot respecta cuvântul dat. Își vor ține promisiunile făcute doar dacă sunt presați de cei în fața cărora și-au dat cuvântul.

Săgetătorii obișnuiesc să promită marea cu sarea, fără însă a avea siguranța că pot face acele lucruri, astfel că de cele mai multe ori îi vor dezamăgi pe cei din jur.

Nici nativii din Pești nu își țin promisiunile. Obișnuiesc să promită multe, dar ulterior realizează că nu au resursele și capacitatea de a face lucrurile respective.

Balanțele promit lucruri pe care nu le pot duce la îndeplinire

Cei născuți sub semnul Balanței vor să-i vadă fericiți pe cei din jur, astfel că obișnuiesc să le promită diverse lucruri pe care, însă, nu le pot duce la îndeplinire. Își dau seama rapid că ceea ce au promis este cu mult peste posibilitățile lor, astfel că nu își respectă cuvântul dat.

Persoanele din zodia Vărsătorului promit și ele multe, însă știu din stars că nu vor respecta ceea ce au spus. Fac promisiuni doar de dragul de a avea o imagine cât mai bună în fața celorlalți.

Nativii din zodia Gemeni fac promisiuni foarte ușor, dar la fel de ușor vor uita de cuvântul dat. Nu respectă aproape nicviodată o promisiune pe care au făcut-o cuiva, din această cazuă imaginea lor având mult de suferit.

citește și...