Cât de frumoasă s-a făcut Violeta, fiica lui Ștefan Bănică Junior și a Andreei Marin. ”Fericirea mea are chipul ei”

17.05.2021, 15:20
Cât de frumoasă s-a făcut Violeta, fiica lui Ștefan Bănică Junior și a Andreei Marin. ”Fericirea mea are chipul ei”
Cât de frumoasă s-a făcut Violeta, fiica lui Ștefan Bănică Junior și a Andreei Marin. ”Fericirea mea are chipul ei”

Vedeta de televiziune Andreea Marin a postat, în mediul online, două fotografii cu Violeta, fiica sa și a lui Ștefan Bănică Junior.

Andreea Marin, în vârstă de 46 de ani, are toate motivele să fie mândră. Are o fiică adolescentă, Violeta, care este pe zi ce trece mai frumoasă. Vedeta a publicat, pe contul său de socializare, două fotografii cu Violeta, însoțite de următorul mesaj: “Fericirea mea are chipul ei”.

Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Junior a cucerit pe toată lumea cu frumusețșea ei. ”Superbă”, ”O frumusețe de fată, la fel ca mama ei”, ”Chipul tău și ochii lui tati”, ”Frumoasă precum mămica ei”, ”Ce domnișoară frumoasă”, ”Frumoasă și delicată”, ”Frumusețe de fată ca mama și tatăl ei”, ”Icocență pură”, ”Așa părinți, așa o zână”, ”Din doi părinti minunați, nu putea să iasă decât un asemenea copil”, ”Are cui semăna, cu așa părinți minunați!”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților la fotografiile cu Violeta.

Ce spune Andreea Marin despre o nouă căsătorie. ”Dacă ai un act și nu ești bine… la ce e bun?”

Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013.

Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru postul de televiziune Antena Stars, Andreea Marin a vorbit despre eventualitatea unei noi căsnicii.

„Eu sunt trecută prin viață și așa am ajuns să consider. Nu are nicio importanță asta, că dacă ai un act și nu ești bine… la ce e bun? La vârsta mea de 46 de ani lucrurile deja se așează, știi ce limite ai, ce poți și ce nu. Pe de altă parte nu trebuie să mai demonstrez nimic nimănui, nici măcar mie. Știu cine sunt. Nu e puțin lucru să ai pe cineva aproape, care te sprijină, are grijă de înfățișarea sa, lucrurile astwa îți dau un echilibru sufletesc. Pe de altă parte, și când suntem singuri trebuie să fim bine. Nu trebuie să depindem de ceilalți ca să fim bine”, a declarat Andreea Marin.

 

citește și...