Cât de frumoasă s-a făcut fetița Andreei Bănică. Seamănă perfect cu celebra e mamă!

14.03.2020, 11:15
Cât de frumoasă s-a făcut fetița Andreei Bănică. Seamănă perfect cu celebra e mamă!
Cât de frumoasă s-a făcut fetița Andreei Bănică. Seamănă perfect cu celebra e mamă! Cât de frumoasă s-a făcut fetița Andreei Bănică. Seamănă perfect cu celebra e mamă!

Cântăreața Andreea Bănică are o fetiță adorabilă. Sofia a moștenit frumusețea de la celebra ei mamă.

Andreea Bănică, în vârstă de 41 de ani, are toate motivele să se declare o mămică fericită. Artista are doiu cpoii superbi. Fetița, Sofia, îi calcă pe urme în ceea ce privește frumusețea. Sofia are 10 ani și s-a transformat într-o adevărată domnișoară.

”Ce ne facem? Mai are puțin și îmi împrumută pantofii… îi dau?”, a scris cântăreața în dreptul unei fotografii în care apare alături de fiica sa.


Au curs complimentele la adresa Sofiei, care impresionează cu frumusețea sa.

”Frumoasă e puțin spus. O să te întreacă cu siguranță”, ”Sunteți superbe! Păcat că timpul trece prea repede și copiii noștri cresc”, ”A crescut și este foate frumoasă! Are cu cine semăna”, ”Două frumuseți”, ”Sofia este o scumpete”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Andreea Bănică la postarea în care apare alături de fiica ei.

Cântăreața Andreea Bănică este una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. Este o familistă convinsă. Este căsătorită cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii: Sofia și Noah. Băiețelul vedetei, Noah, a venit pe lume în luna noiembrie a anului 2016.

citește și...