Cât de frumoasă este fiica Narcisei Suciu! Atrage imediat privirile!

04.12.2022, 13:38
Cât de frumoasă este fiica Narcisei Suciu! Atrage imediat privirile!
Cât de frumoasă este fiica Narcisei Suciu!

Cântăreața Narcisa Suciu, în vârstă de 47 de ani, este mama unei fete care se numește Darria. Daria s-a transformat într-o tânără extrem de atrăgătoare, care atrage imediat atenția asupra sa. Pe contul său de pe o rețea de socializare, Narcisa Suciu a dat publicității o fotogafie cu fiica sa, postarea adunând o mulțime de aprecver din partea internauților.

Narcisa Suciu este o cântăreaţă care s-a bucurat de mare succes în anii de după Revoluția din 1989 în România. Printre multe alte premii pe care le-a obţinut de-a lungul anilor, artista a obţinut şi premiul 3 la Cerbul de Aur de la Braşov în anul 1997. Mutată de mulţi ani în Finlanda, Narcisa Suciu este căsătorită cu Veikko Miettinen.

Artista este mama unei fete foarte reuşite, pe nume Daria. Daria este fructul relației pe care Narcisa Suciu a avut-o cu Daniel Crăciun. Fiica narcisei Suciu este astăzi o tânărră extrem de frumoasă, care atrage imediat privirile. Artista a publicat, pe contul său de pe o rețea de socializare, o fotografie cu Daria, imagine care a adunat o mulțime de apreceri din partea celor care o urmăresc pe vedetă în mediul online.

Cât de frumoasă este fiica Narcisei Suciu! Toată lumea a lăudat-o!

Copilu’  ♥️, a scris Narcisa Suciu în dreptul imaginii cu fiica sa.  



”Cum îi turcu’ și pistolu’! Asta mi-a venit, asta am zis. Superbe!”, ”Copil?!?! Ok, Superb Copil❤️❤️❤️”, ”Narcisa, tânăra!!!”, ”o frumusețe”, ”Superbă”, ”Faină fată are mama”, ”Divină”, ”Sa trăiască și multe bucurii in viață! Felicitări pentru un copil reușit”, ”Superba!!!! Sa fie sanatoasa si norocoasa!!!”, ”Doamne, faină-i!”, ”Copilu’ e frumoasa”, ”Ce…”Copilu'” deosebit!”, ”Minunat copilu’❤”, ”Atât de drăguță”, ”Minunăție”, ”Superba. Tineretea ta. Asa frumoasa erai si tu.parca te vad pe tine. Te spreciam si te iubeam mult. Ne incantai si privirea si sufletul cu aparitiile tale”, ”Absolut minunată”, ”Wow, ce frumoasă e!”, ”Copilu’ frumos tare!”, ”Doamne, ce frumoasa esti Daria…”, ”Doamne ce frumoasa esti Daria…”, ”Fata mea este model”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

 
citește și...