Cât a încasat Gina Pistol la Asia Express pentru toate cele 3 sezoane

28.02.2020, 15:26
Cât a încasat Gina Pistol la Asia Express pentru toate cele 3 sezoane
Cât a încasat Gina Pistol la Asia Express pentru toate cele 3 sezoane

Gina Pistol prezintă Asia Express la Antena 1, show care a ajuns deja la al treilea sezon. Ultima dată, iubita lui Smiley a fost plecată timp de două luni în Filipine și Taiwan pentru filmările celui de-al treilea sezon Asia Express.

Cât a încasat Gina Pistol la Asia Express pentru toate cele 3 sezoane

Cei mai mulți s-au întrebat cât a câștigat Gina Pistol pentru fiecare sezon în parte. Conform impact.ro, blondina a fost plătită cu suma de 15.000 de euro pe sezon. De altfel, și concurenții au fost răsplătiți cu sume enorme care ajung până la 30.000 de euro.

Prezentatoarea tv a fost nevoită să descurce în condiții nu tocmai bune departe de casă. Gina Pistol s-a întors în România în luna decembrie, după ce a terminat filmările sezonului 3 Asia Express.

‘În prima perioadă petrecută în Filipine era atât de cald, încât aveam senzația că nu pot respira. Curgeau apele pe noi la propriu, nu vă mai spun prin ce au trecut concurenții, reporterii și operatorii… Trebuia să îmi retușez machiajul o dată la jumătate de oră, pentru că nu stătea nimic pe față! Iar bronzul… aveam pe mine toate modelele rochiilor pe care le-am purtat! Apoi am ajuns și la frig.

Fiecare dintre noi primea alerte pe telefon cum că am fi în raza taifunul Ramon, care s-a abătut asupra insulei. Din fericire, nu este în partea în care ne aflăm noi, dar efectele se resimt. În zona de munte, într-o zi am trecut prin 3 anotimpuri. Primăvară dimineața, cu cer senin și temperaturi plăcute, vară în toată regula la prânz, când soarele arde și poți sta lejer în costum de baie și toamnă cu ploi mărunte și temperaturi scăzute după-masă. Probabil telespectatorii vor avea impresia că o ediție a fost filmată în perioade diferite ale anului’, a declarat Gina Pistol, potrivit Libertatea.

 

View this post on Instagram

 

Simpaticilor, Asia Express continua! [email protected]

A post shared by GinaPistol (@ginapistol) on

citește și...