Căsnicie de coșmar pentru Adriana de la ”Survivor România”. ”M-a tras de gât, m-a dat cu capul de pereți”

02.03.2020, 09:36
Căsnicie de coșmar pentru Adriana de la ”Survivor România”.  ”M-a tras de gât, m-a dat cu capul de pereți”
Căsnicie de coșmar pentru Adriana de la ”Survivor România”. ”M-a tras de gât, m-a dat cu capul de pereți”

Adriana Popescu, concurentă la ”Survivor România”, de la Kanal D, are o poveste de viață dramaticîă. Aceasta a fost agresată de soț și a fugit unde a văzut cu ochii, împreună cu fiica ei, Eva.

Adriana Popescu face parte din echipa Războinicilor de la ”Survivor România”. La emisiunea difuzată de postul de televiziune Kanal D, Adriana a vorbit despre drama pe care a trăit-o.

L-a cunoscut în adolescență pe bărbatul care avea să-i devină soț. I-a dăruit o fiică, dar relația lor s-a degradat până în momentul în care ea a fost nevoită să fugă de acasă de frica lui.

„Eu am avut o relație de 11 ani cu fostul soț. A fost o relație foarte frumoasă la început, ne iubeam foate mult. La 17 ani ne-am cunoscut, eram un copil. Am rămas gravidă și au început certurile pentru că el nu credea că e copilul lui. Eu stăteam cu el și stăteau și părinții cu el, până s-au mutat la curte și ne-au lăsat în apartament.

În prima zi când am aflat că sunt gravidă, mi-am facut un test de sarcină, el era în hol, se descălța. Eu săream în sus de fericire și el a zis „ce ai facut, ai desenat cu markerul?” Am început să plang, erau lacrimi de fericire pentru că voiam un copil. Îl iubeam foarte mult, chiar dacă ne certam”, a povestit Adriana, potrivit wowbiz.ro.

Concurenta din echipa Războinicilor a povestit cum a început să fie agresată de partenerul său de viață.

”Venea acasă si ne certam. Eram în luna a opta, stăteam la etajul patru, trebuia sa ma duc la cumparaturi, sa urc patru etaje. Timpul a trecut… Venise odata seara foarte nervos, ne certasem foarte rau, erau și părinții lui acasă. Eram în dormitor la noi și m-a certat și m-a împins și am cazut cu burta de calorifer și înca am un semn acolo. M-am speriat, știu ca i-am spus mamei lui că m-a împins si m-am lovit. Mi-a zis ca nu era nimic grav. Îmi era frică să plec de la el, am ramas cu el, tot ne certam. Am născut-o pe Eva e 24 decembrie 2015. După ce am rămas gravidă era o relație toxică și nu stiam ce o sa fac singură cu un copil, unde o să locuiesc, dacă o sa ma descurc, dacă parinții o să mă accepte”, a adăugat ea.


Adriana a mărturisit că bărbatul i-a cerut la un moment dat să îi pună căluș la gură fetiței sau să o arunce pe geam doar ca să o facă să nu mai plângă.

”Fostul soț avea meci a doua zi si Eva plângea de durere de colici. A venit nervos în cameră și a zis „Pune-i căluș la gură sau arunc-o pe geam”. M-a facut în noua ani, zece ani cât aveam cu el… Toată iubirea mea pentru el a plecat. Să spui asta când e copilul tău… M-a durut foarte tare. Sunt sigură ca o iubește foare tare pe Eva, dar în momentul ăla de furie a spus ceva ce m-a facut să îl urasc din tot sufletul.

Eva avea doi ani și un pic, era sfârșitul lui februarie. Ne-am certat foarte rau, am chemat politia. Eva plangea, o aveam în brate, m-a tras de par, m-a dat cu capul de pereti. M-a apucat cu picioarele de gat, eu eram pe jos. Nu am stiut ce sa fac, m-am speriat foarte tare, m-am inchis cu Eva in camera, el dadea cu picioarele in usa. Imi era foarte frica sa nu pateasca ceva Eva. Cand am vazut-o pe Eva cat era ea de speriata, am zis „Stop, până aici! Nu vreau să creasca Eva în așa ceva””, a mai spus concurenta.

Adriana este nominalizată la eliminarea din concursului ”Survivor România”, alături de Lola, colega ei din echipa Războinicilor.

citește și...